Jump to content

Mee1234

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani, Molio bih vas informaciju. Kako zelimo kupiti nekretninu putem drazbe preko Fine, uplatili bi jamcevinu, a nakon toga, nakon zavrsene licitacije, ako smo najpovoljniji ponudjaci imamo 30 dana da uplatimo ostatak novca na Finin racun. S obzirom da smo dobili informaciju da pravomocno rijesenje o dosudi mozemo dobiti u najboljem slucaju nakon sto istekne zakonski rok za zalbu, a mi bi isli na stambeni kredi bez hipoteke koji se ceka oko 15-dana dovodimo se u situaciju da kredit ne dobijemo na vrijeme koje je odredjeno za uplatu Fini. Moje pitanje je koji dokument mozemo traziti i od koga a da bude dostatan za podnosenje zahtjeva za kredit i da nam na osnovu njega mogu isti odobriti iz razloga sto PBZ banka zahtjeva nekakav dokaz od kupnji te nekretnine. Unaprijed hvala.
  2. Nama su u hep opskrba danas rekli da je iskljucena struja 2018 g ali da kada mi kucu kupimo tj ako je dobijemo na licitaciji da s vlasnickim listom dolazimo kod njih i da novi vlasnik placa samo prikljucak 150 kn struje a da je dug na bivsem vlasniku na njegovom oibu i da mi s tim nemamo nista.
  3. Hvala vam najljepsa na odgovoru, jos me samo zanima dali znate, kakva se vrsta poreza placa na tu nekretninu koja nije nova i nama je prva?
  4. Postovani, zanima me ukoliko kupim kucu na javnoj elektronickoj drazbi, dali svi dugovi od prijasnjeg vlasnika prelaze na moje ime, posto je kuca ovrsena i dana na licitaciju? Radi se o struji, vodi, smecu, prirezu, porezu i ostalo od dugova sto je moguce da se nalazi na kuci! Hvala na odgovoru?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija