Jump to content

Speedysaky

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Speedysaky objavio

  1. Pozdrav

    Zanima me u vezi plaćenog dopusta temeljem ugovora za selidbu me sljeduje 5 radnih dana.

    Naime da bih ostvario pravo poslodavac je uveo pravilo da moram raditi taj dan kada ostvarujem pravo na plaćeni dopust,a da bih promjenio prebivalište i dobio potvrdu moram ići u Policijsku postaju koja radi od 7-15 ili 8-16 a meni je radno vrijeme od 8-16 s time da putujem na posao 70 km svaki dan i natrag s posla u mjesto prebivališta nisam prije 17h svaki dan.

    Ipak sam riješio potvrdu o prebivalištu i promjenio prebivalište te sam idući radni dan donio potvrdu i podnio zahtjev za plaćenim dopustom.
    S obzirom na obaveze na poslu nisam mogao dobiti plaćeni dopust odmah nego tek za cca 10 dana,na što sam pristao i ispunio zahtjev za plaćenim dopustom i potvrdio potpisom.
    U međuvremenu se dogodila olakotna okolnost sa zdravljem i hitnom službom i bio sam na bolovanju 5 dana,ali ne i dane kada sam trebao biti na plaćenom dopustu,bolovanje je prekinuto 3 dana ranije.
    Dani su mi poništeni s obrazloženjem da se moraju koristiti odmah za selidbu,a nisam mogao zbog obaveza na poslu i u dogovoru na poslu sam pisao dane kako sam pisao,sada su mi objasnili da ne mogu jer nisam odmah koristio te dane.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija