Jump to content

arhiloh

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je arhiloh objavio

  1. Ne mogu pronaći da li je potrebno ponovno polaganje zaštite na radu ako sam zaposleni kod istog poslodavca? Npr da me poslodavac nakon 5 godina šalje ponovno polagati ispit a radim cijelo vrijem isti posao?
  2. Pozdrav, Trenutno žena i ja nemamo djecu na poreznoj kartici i očekujemo 3. dijete. Da li će žena imati veći porodiljni ako sad prebacimo djecu na njezinu karticu, plaću ima veću od 1000€? Unaprijed zahavljujem na odg.
  3. Pozdrav, više od 5 godina radim dio poslova koji mi nisu u opisu poslova. Npr. u opisu mi stoji: fotografiranje proizvoda tvrtke i obrada fotografije. Međutim kako prodajemo i robu koja nije naša a trebalo je fotografije prebačeno je to meni da fotografiram i obrađujem fotografije. Na početku je toga bilo izrazito malo ali sada ima posla gotovo i više od naše robe a poslodavac mi ne želi povećati plaću. Mogu li odbiti da to više ne radim i tražiti da se izmjeni opis poslova i sukladno tome poveća plaća? Hvala.
  4. Poslao sam upit stožeru njihov odgovor je: Zapravo nisu odgovorili na pitanje ali nisam ni očekivao. Sve prebacuju na poslodavce a odluka se može dvojako tumačiti. Slažem se sa time da nigdje ne piše da maske nisu obavezne za cijepljene.
  5. Oni se upravo na tu odluku i pozivaju. U prilogu.
  6. Poštovani, poslodavac je donio odluku da svi ne cijepljeni radnici moraju nositi masku dok cijepljeni ne moraju. Je li poslodavac u pravu ili se može poduzeti nešto po tom pitanju? Referirao bi se na članak 125. KZ. Po mom mišljenju ili bi trebali svi nositi ili nitko pa sad. .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija