Jump to content

1234alin

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pitanje, imam firmu koju sam nasljedila od roditelja, medutim firma je u meduvremenu unistena zbog vremenskih neprilika, nastradali su i neki strojeva, ali obnovljeni je novcima od osiguranja....e sad u razvodu braka moj muz trazi da ga se isplati jer smo kao mi kupovali zajedno nove strojeve... Zanima me da li on ima pravo na ista posto je nasljedeno te obnovljeno novcima od osiguranja?
  2. U braku smo suprug i ja otvorili firmu(j.d.o.o.), ja sam se bavila svim papirima... Firma glasi na njega, i jedini je vlasnik. U procesu rastave smo vec dvije godine, negdje sam procitala da sam automatski suvlasnik firme i da imam pravo za sve godine(cak i od kad nismo zajedno) na pola novcane dobiti od firme? Ako ima netko slicno iskustvo, hvala
  3. Sudski postupak je pokrenut da, al jos nisam dobila nikakav odgovor...
  4. Postovani, imam pitanje, ako je netko bio u slicnoj situaciji... Ovako, pokrenula sam rastavu, i sad ja i nadam se uskoro bivsi suprug dogovorili smo na socijalnoj plan o zajednickoj roditeljskoj skrbi s tim da on placa alimentaciju 2000kn... E sad, kad je trebalo na sudu to potpisat, on je odustao i rekao da ne zeli vise tako, i od tad ne placa vise alimentaciju.... Moje pitanje je, da li ce on uopce morati platit zaostatke iako ta odluka o planu nije pravomocno donesena?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija