Jump to content

Ana_grtic

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zaboravila sam napisati da sam zajedno sa odvjetnikom prošla sve papire, trebalo mu je još par podataka koje sam mu odmah ustupila i rečeno mi je za par dana on papire nosi na ( nemojte me hvatat za rijec ) ili europski sud ili finu. Od tad 3 mjeseca nista nije predato ili zapoceto. Bezbroj puta sam ga zvala i slala poruke na šta se on oglusava.
  2. Punomoćnu presudu za razvod braka i kaznenu prijavu za ne placanje alimentacije . Trenutno sam kod familije u Splitu ali cim dodjem kuci cu pogledati šta sve tocno imam. Cijeli proces oko rastave i alimentacije traje oko 5 godina. Kaznena bi trebala uskoro nastupiti ( ako u roku od godine dana ne podmiri zaostatke i ne pocne placat alimentaciju dobiva 4 mjeseca zatvora, a ta godina je skoro prosla s tim da nista nije uplaceno ). Nadam se da mi možete pomoci sa nekakvim savjetom jer ovako to ide u nedogled. Puno vam hvala na odgovoru.
  3. Pozdrav, Imam par pitanja pa se nadam da cete mi moc pomoci Dobila sam odvjetnika po službenoj dužnosti, radi se o ne placanju alimentacije od strane bivšeg muža. Sve dokumente sam predala odvjetniku i opunomocila ga. Nakon 3 mjeseca on jos nista nije zapoceo, ne javlja se na telefon eventualno posalje SMS da nije u uredu ali i to je to. Kontaktirala sam ga svaki tjedan na šta se on oglušivao, i sad nakon 3 mjeseca ispada da se ništa nije pokrenilo ( trebalo je otići na finu i sjest na racun bivsem muzu ) Šta da radim? Mogu li poslat tuzbu HOK-u, da trazim drugog odvjetnika... molim vas neki savjet jer cu skroz skreniti sa pameti. Hvala svima i lijep pozdrav Ana
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija