Jump to content

AnaMarija344

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je AnaMarija344 objavio

  1. Covjek koji je bio kat iznad nas. On je vodio sve umjesto nje i na ugovori on stoji kao vlasnik stana a također njeno ime na tom papiru. Jedino ako on ima punomoc. Ne nije nista predocila na papir kolko smo joj duzni. Samo je vlastitom rukom napisala cifru. I to tri put vecu nego iznos 1mj najma stana. I ne priznaje polog od 3.000 kn predujma za stan sto smo joj dalu cim smo usli u stan. Opet je dns bila na vratima moje majke i uznemiravala. U ugovoru jasno pise da smo platili polog 3.000 kn. Znaci 2 mj najma odma (toliko je određen polog). Plus taj mj, stana uz to. Znaci od nas je dobila odma po ulasku u stan 4.650 kn.
  2. Nisam bila kod javnog bilježnika ni s kim od obje stranke. Dolazi na vrata moje majke i prijeti se usmeno. A pismeno se prijeti porukama da ce povuc svoje veze i da ce me vatat po gradu sto vec radi. Meni nije stalo do tog pologa nego da me ostavi na miru. Prijetnje su također i upućene mom mužu da ce imat situaciju. Hvala Vam puno Želi da joj se plati 4. 000 kn jer tvrdi da je dosao obračun struje unazad 6mj. Ja sam redovno sve plaćala i imam dokaze u porukama. A doticni covjek je njoj nosio novce koji je na ugovoru kao najmodavac. Nazalost nemam crno na bijelo da sam ja uplacivala direkt novce njoj na racun. Imam slikano u rukama kako nosim novce gore njemu i njoj pisem da njemu predajem novce.
  3. Dobar dan. Imam veliki problem . Naime imam svoj primjerak ugovora o najmu na kojem nema pečata . Vlasnica stana se pojavila nakon 4 mj i dolazi na adresu te se prijeti . Ne zeli priloziti svoj papir da se vidi da li je ovjeren kod javnog bilježnika ! Polog koji je plačen i stoji na ugovoru također ne prizna ?? Sto raditi ?? Prijetnje su počele ....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija