Jump to content

AnaMarija344

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je AnaMarija344 objavio

  1. Covjek koji je bio kat iznad nas. On je vodio sve umjesto nje i na ugovori on stoji kao vlasnik stana a također njeno ime na tom papiru. Jedino ako on ima punomoc. 

     

    Ne nije nista predocila na papir kolko smo joj duzni. Samo je vlastitom rukom napisala cifru. I to tri put vecu nego iznos 1mj najma stana. 

    I ne priznaje polog od 3.000 kn predujma za stan sto smo joj dalu cim smo usli u stan. 

     

     

    Opet je dns bila na vratima moje majke i uznemiravala. 

    U ugovoru jasno pise da smo platili polog 3.000 kn. Znaci 2 mj najma odma (toliko je određen polog). Plus taj mj, stana uz to. 

     

    Znaci od nas je dobila odma po ulasku u stan 4.650 kn.

    prije 1 minutu, AnaMarija344 je napisao:

     

     

  2. Nisam bila kod javnog bilježnika ni s kim od obje stranke. Dolazi na vrata moje majke i prijeti se usmeno. A pismeno se prijeti porukama da ce povuc svoje veze i da ce me vatat po gradu sto vec radi. Meni nije stalo do tog pologa nego da me ostavi na miru. Prijetnje su također i upućene mom mužu da ce imat situaciju. 

     

    Hvala Vam puno :)

    Želi da joj se plati 4. 000 kn jer tvrdi da je dosao obračun struje unazad 6mj.

    Ja sam redovno sve plaćala i imam dokaze u porukama. A doticni covjek je njoj nosio novce koji je na ugovoru kao najmodavac. Nazalost nemam crno na bijelo da sam ja uplacivala direkt novce njoj na racun. Imam slikano u rukama kako nosim novce gore njemu i njoj pisem da njemu predajem novce. 

  3. Dobar dan. Imam veliki problem . Naime imam svoj primjerak ugovora o najmu na kojem nema pečata . Vlasnica stana se pojavila nakon 4 mj i dolazi na adresu te se prijeti . Ne zeli priloziti svoj papir da se vidi da li je ovjeren kod javnog bilježnika ! Polog koji je plačen i stoji na ugovoru također ne prizna ?? 

    Sto raditi ?? Prijetnje su počele ....

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija