Jump to content

mala_mo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mala_mo objavio

  1. U vrtić se dostavljaju podaci osoba koje smiju prezeti dijete (ime prezime i OIB). To su bili moja majka i otac dok nije preminuo. Prije nekoliko mjeseci moj bivsi je poslao mail da ne smije nitko osim mene i njega preuzeti dijete iz vrtića. Odgajateljice i ravnateljica su mi rekli da se oni boje i ne žele nikome drugome dati dijete jer se boje da će on napraviti neki kraval, da im je prijetio policijom. sta predlazete da ucinim sa stvarima?
  2. da, parafraziram. radi se o poslovnom putovanju koje je zbog korone već bilo odgađano. putovanje mi je bitno iz za profesionalno napredovanje. bivši suprug me želi sabotirati na način da smijem voditi djecu sa sobom, ali ih ne smijem ostaviti majci koja je spremna preuzeti brigu o njima za tih tjedan dana. meni je nezgodno voditi malo dijete sa sobom iz više razloga (između ostalog zbog korone). što se događa ako ja samo odem i nema me? znači on je poslao mail u vrtić da osim njega i mene nitko ne smije preuzeti dijete iz vrtića.
  3. moja majka ne živi s nama, živi u drugom dijelu zagreba. da, sposobna je i spremna pomoći. radi još uvijek ali spremna je uzeti nekoliko dana godišnjeg ako je to potrebno. dosta je stvari, ali bih ih mogla malo po malo sakupljati i nositi pred vrata... :-/
  4. Jedno dijete je u vrtiću, a drugo u školi dok ja radim. Poslije toga su sa mnom, ili sa suprugom u one dane kad ih on uzme. Mi smo se službeno sporazumno razveli i presuda je takva da djeca žive sa mnom i viđaju oca.
  5. Suprug se iselio iz mog stana u kojem smo skupa živjeli prije godinu dana jer je bio na uvjetnoj zbog fizičkog nasilja prema meni. U međuvremenu smo se i službeno razveli. No, svoje stvari (osim osnovnih) još nije iznio niti očito ne namjerava. Što ja mogu napraviti da se riješim njegovih stvari iz mog stana ako ih on sam ne želi uzeti (kaže da nema kamo s njima što nije u potpunosti istina)? Drugo, uskoro ću trebati na poslovno putovanje izvan zemlje u trajanju od više dana. On prijeti da neće čuvati tada našu malodobnu (3 i 8 god), a da to ne smije niti moja majka. Smijem li ja samo otići i ostaviti djecu s majkom, što da činim? On je u vrtić dostavio zahtjev da moja majka (niti itko osim nas dvoje roditelja) ne smije preuzeti dijete iz vrtića te ne znam što činiti ako će ih ona u mom odsutstvu morati preuzimati iz vrtića.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija