Jump to content

Odin

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis
  1. Ništa, naravno.... nema veze, još malo čekanja nas neće ubiti...
  2. Odin

    natječaj od 7.10

    Ljudi jel netko dobio obavijest od poštara? Imam nešto za podići na pošti pa me zanima jesu li počeli slati rješenja ili je još rano?
  3. Hvala bambola...danas sam dobila obavijest od poštara pa me zanima da li je napokon počelo ili...opet nešto što mi ne treba!!!!!! Kako god bilo samo da završi agonija!!!!
  4. zna li netko šta je s natječajem od 10. mj.,koliko bi još mogli čekati rješenje? pliiizzz ako mogu oni koji su to već prošli malo pomoći nama na mukama...koliko ste čekali??
  5. Iz iskustva, profesor mi nije dao popis literature nego preporuku koje bi knjige mogle poslužiti, ali da se ne baziram isključivo na njima, nego da potražim dodatne izvore u knjižnici, na net-u i sl.
  6. Profesora možeš pitati da ti preporuči literaturu, a svakako treba pitati i u knjižnici fakulteta što imaju od literature za tvoju temu.
  7. Diplomirana sam pravnica i tražim posao u struci (vježbenik) na području Brodsko-posavske županije, poželjno u odvjetničkom uredu. Diplomirala sam u srpnju 2008. na Pravnom fakultetu u Osijeku. Izvrsno govorim engleski jezik, a njemački jezik pasivno u govoru i pismu. Posjedujem vozačku dozvolu B kategorije. Neposredno prije završetka fakulteta radila sam 2 tjedna na administrativnim poslovima u odvjetničkom uredu.
  8. Odin

    natječaj od 7.10

    Onda ćemo se stvaaarno načekati... THX...
  9. Odin

    natječaj od 7.10

    Nemam baš nikakvih informacija, sve koje poznam se nisu prijavili jer kažu da nem šanse da se tako zaposliš ili bi radije radili u odvj. uredu....Mene isto zanima kad će se javiti jer je natječaj objavljen 7., 8. je bio neradni dan...onda vikend..ne znam da li i vikend uračunavaju...???
  10. Odin

    natječaj od 7.10

    Mislim da bi bila sretnija da me bace na otok, nego negdje blizu SB jer bi se svakako morala seliti...kad već selim da je bar u toplije krajeve..
  11. Odin

    natječaj od 7.10

    S tom pretpostavkom sam i išla...šta ti drugo preostaje kad u našem kraju ima duplo više ljudi, a premalo mjesta...
  12. Odin

    natječaj od 7.10

    Najdraže su mi ove morske prijave
  13. Odin

    natječaj od 7.10

    Ajoj, Sl.Brod, N. Gradiška, Đakovo, Požega, Korčula, Supetar....isto tako na desetak mjesta...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija