Jump to content

Marka

Korisnik
 • Broj objava

  20
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Marka

 • Rang
  Marinko

Osobni podaci

 • Web stranica
  http://Legalis

Nedavni posjetitelji profila

1097 pregleda profila
 1. Sistematski pregledi za branitelje

  Ja sam to dobio poštom poziv i na poleđini po županijama.
 2. Novi zakon ministra Medveda

  Barem 5 godina kaže kompa za ostvarivanje HRVI po novom zakonu . Kako stvari stoje da branitelji umiru mladi sumljam da ću to dočekati sad mi je 57 g. Uzalud trud i maltretiranje sebe i obitelji.
 3. Novi zakon ministra Medveda

  Mene interesira donošenjem novog zakona o braniteljima koja imam prava . Otišao sam u mirovinu 2007 g u profesionalnu bez HRVI zakasnio sam sa predajom papira, mirovina mi je nešto veća od 2000 kn radnog staža sa ratnim 37 g . Imam status dragovoljca domovinskog rata od 1991 g, čin zapovjednik voda sve mi je borbeni sektor do oluje od 1991 g. Redovito se liječim 10 bolničkih ležanja dijagnoza PTSP kronični.Dali ću moći ići na obnovu postupka za za ostvarivanje prava po novom zakonu ako se prihvati u saboru?
 4. Mene interesira donošenjem novog zakona o braniteljima koja imam prava . Otišao sam u mirovinu 2007 g u profesionalnu bez HRVI zakasnio sam sa predajom papira, mirovina mi je nešto veća od 2000 kn radnog staža sa ratnim 37 g . Imam status dragovoljca domovinskog rata od 1991 g, čin zapovjednik voda sve mi je borbeni sektor do oluje od 1991 g. Redovito se liječim 10 bolničkih ležanja dijagnoza PTSP kronični.Dali ću moći ići na obnovu postupka za za ostvarivanje prava po novom zakonu ako se prihvati u saboru?
×