Jump to content

Marka

Korisnik
  • Broj objava

    49
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://Legalis

Nedavni posjetitelji profila

1572 pregleda profila
  1. Imao sam iskustvo sa tužbom HZMO Upravnom sudu u ZG u Frankopanskoj prije nego sam otišao u profesionalnu mirovinu. Dali su mi profesionalnu a ne po zakonu o pravima Hrvatskih branitelja . Unatoč predavanju požurnica sud je trajao tri godine tako da mi to ne pada na pamet i tražiti odvjetnika za tužbu . Kad prikupim novih lječničkih nalaza nakon šest mjeseci šaljem mirovinskom ponovo na obradu .
  2. Dobio sam danas riješenje od središnje službe Zagreb HZMO . Žalba se odbija !! Uzalud vam trud svirači i dobro sam napisao šta je rekao Rojs ko je jamio jamio je !!
  3. Mislim da to šta sam ja objavio teško može kome pomoći ,ja nisam rekao da je Legalis ustanova nego sam rekao da sam predao od 2007 g hrpu dokumenata i neke su tražili dva puta . Pitanje gdje su završili u registratorima u nekom podrumu a svaki put nešta traže a trebali bi sve imati. Na kraju da kažem onom tko bi se pomogao sa mojim dokumentima dobro je rekao Rojs tko je jamio jamio je .Lp
  4. Prijatelju nema tu nikakvih važnih podataka sakriveni su bitni. Ali koliko sam dao dokumenata i podataka od 2007 g raznim ustanovama do upravnog suda i sad ponovo kao da nemaju moje podatke 2018 - 2024 g za HRVI . Pitanje dali su svi završili gdje trebaju a bilo ih je za jednu manju sobu do sad ! Lp.
  5. Kažete da nemam 30 godina staža nego puno manje . Sa pridodanim kad sam išao u mirovinu profesionalnu sam imao 36 g , 2 mj ,3 dana -Lp U mirovinu sam otišao 2011 g a ove rubrike obojano žuto je ratište znači duplo se računa.
  6. Kažete da nemam 30 godina staža nego puno manje . Sa pridodanim kad sam išao u mirovinu profesionalnu sam imao 36 g , 2 mj ,3 dana -Lp U mirovinu sam otišao 2011 g a ove rubrike obojano žuto je ratište znači duplo se računa.
  7. Potpisano u upravi za branitelje Domovinskog rata u Gospiću .
  8. U HVIDR-i mi je napisana žalba ako odbiju onda ću odvjetnika za tužbu na Upravni sud u Rijeci.
  9. Još jednom hvala svima na pomoći žalba je uručena u HZMO ! Lp
  10. Hvala na pomoći pokušat ću u ponedjeljak tu žalbu predati.LP
  11. Ne znam koga bi našao tu u Gospiću da se razumije u braniteljske probleme i pisanje žalbi ? Da pitam u HVIDR-i neznam ali moram nešta poduzeti od ponedjeljka.
  12. Hvala na odgovoru ! Ne mog više tražiti od 20 % u uredu za branitelje kad sam podnio zahtjev za hrvi morao sam potpisati da neću tražiti veći postotak invalidnosti. Ali to je smješna cifra za toliko rastezanja po vještačenjima i sedma godina tek dobio jučer . pa razlika je 100 e !! Da sam to znao nebi se maltretirao tolike godine . To je ona od Ljube Česića ko je jamio jamio je ! LP
  13. To je prava istina bolesni smo ali nismo glupi samo je problem šta smo mi koji smo ostali živi potrošena roba koja nikog više ne zanima. U HZMO su toliko drske i bezobrazne da nije za povjerovati. Sve se brzo zaboravlja ali šta je tu je idemo dalje .Lp
  14. Ovo riješenje sam dobio jučer iz područnog ureda Gospić. Sad nisam pametan šta činiti ovo je krajnje ponižavanje a u HZMO sam predao 18.05. 2023 g . Za poluditi !!
  15. Ja sam otišao u mirovinu profesionalnu civilnu 02.06.2011 g a počeo sam se lječiti 2007 g i nije mi mirovina bila sa omjerom po ZOPHB nego obična civilna sa vojnim dodatkom za status dragovoljca i vrijeme provedeno u ratu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija