Jump to content

majavuglacek5

Korisnik
  • Broj objava

    46
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Na osnovu kojih podataka govoriš o velikoj većini očeva koji ne žele skrb nad djetetom?????? Možemo govoriti o velikoj večini očeva koji nisu dobili skrb nad djecom a nikako o tome da oni to nisu željeli !!!!!
  2. Poanta je da ni vas, ni czss, ni sud ne zanima što je netko nezaposlen i ne može plaćati alimentaciju, stalno se govori samo o obavezi bez obzira na sve. S druge strane ženama je veliki plus što ne rade jer tako mogu brinuti samo o djetetu!? Čudi me da vas majka nije naučila da je sex zlo i da do sada već niste u nekom samostanu!
  3. plaćanje alimentacije očeve ne čini očevima!!! Pitam se koliko majki bi bilo u stanju plaćati to isto! Činjenica je da je to njihova obaveza ali ne veća od bilo koje druge obaveze koje sve mi ne ispunjavamo na vrijeme i u potpunosti iz raznih razloga! Plaćate li režije uvijek na vrijeme i u potpunosti ili neki račun za telefon prebacite i na slijedeći mjesec??? Od istih tih novaca neki očevi ili majke dobijaju plaću koju troše vjerojatno i na svoju djecu. Jesam li ja lošija majka ako ne platim račune na vrijeme, pa netko ne dobije plaću na vrjeme?? (ili parking, ili opomenu za TV......) Alimentacija je sredstvo da još malo popljujemo svoje bivše i vrlo često način da se kupi vrijeme s djecom... nažalost! Činjenica da ste dobili djecu na skrb ne znači da ste u apsolutnom pravu, zapravo svjedoci smo česte zloupotrebe položaja djelatnika CZSS-a, naravno ne više od bilo kojih drugih državnih službenika, ali su u pitanju dječje sudbine pa smo malo osjetljiviji na to!
  4. Da nije žalosno bilo bi smiješno da poznajete samo jednog oca koji je dobio djecu na skrb. Pretpostavljam da je gospođa inzistirala na tome da djeca idu suprugu! Za kakve se mi to luđake udajemo kad nitko od njih nije podoban da odgaja djete, a podobni su za sve moguće odgovorne poslove od kojih naplačujemo alimentaciju!??
  5. Poštovana, naveli ste da ste i sami davali mišljenje da djecu treba dati ocu, ali i sami kažete da nitko od tih roditelja nije pravio probleme. Zaključujem da u slučaju da je bilo šta sporno djecu u pravilu dodjeljujete majkama??!! Centar bi trebao biti neutralan i roditelje uputiti u njihova prava i obaveze te isto tako sankcionirati onog roditelja koji se ne pridržava prava ili obaveza. Mišljenja sam da u pravilu očevi imaju samo obaveze a ne i prava u slučaju da majke ne dopuštaju ocu da viđa djecu više od određenog minimuma. npr. što može napraviti oac koji dođe po djete u petak poslijepodne ako mu majka ne dopusti viđanje djeteta? Čekati ponedjeljak i vaše radno vrijeme?! U ponedjeljak majka prijavi oca u czss da nije ni došao po djete?!! Zakon je u teoriji riješio sve situacije ali su one u praksi neizvedive i tu bi trebali nastupiti djelatnici czss kao nepristrani, što je, budimo iskreni jako jako rijetko!
  6. ne znam koja daje smiješnije savjete! Vaši savjeti nemaju apsolutno nikakve veze sa stvarnošću i sa praksom. Pozdrav vašim bivšim!!
  7. onda si debilna kao i ona! Pronađi mi bilo koji konstruktivan savjet koji je dala bilo kome! Unaprijed hvala
  8. draga pahuljice, ovdje sam kao i većina da bih dobila konstruktivan savjet, međutim velika većina žena ovdje ne daje dobronamjerne savjete, nego pokušavaju preko drugih žena nahraniti svoj povrijeđeni ego. Alimentacija u većini slučajeva služi jedino tome da bivše povlačimo po sudovima. Da je ženama stalo do djece gledale bi srediti svoj život i gledale bi svoj posao. Pročitaj malo postove od Jucy pa ćeš razumjeti o čemu govorim. Ako u prvoj rečenici netko napiše da je bivši ostavio nju i djecu i nije zaslužio ništa drugo. Bivši u pravilu ne ostavljau djecu ali je sustav takav da im mi možemo zabraniti viđanje djece a luđakinje na ovom forumu upravo to savjetuju.
  9. Vrijednost nekretnine nije problem procjeniti vještačenjem. Sudskh troškova se treba bojati jer u njih osim realnih troškova spada i izgubljeno vrijeme kojeg neće biti malo. Jucy priča gluposti!
  10. Takve stvari osim što su teško dokazive zahtjevaju puno troškova kojih otac neće biti oslobođen kao "samohrane" majke! Ovdje govorimo samo o slučaju kad su sve te optužbe izmišljene!
  11. jedino kako možeš sam reagirati je kao ovo u Nazorovoj??!! Poštedite nas ovakvih savjeta!
  12. Draga gospođo, na temelju Čega zaključujete da je suprug ostavio Vas I DJECU?
  13. plaća nije jedini kriterij jer cak i da ne radis i da na sebi imas pet kredita nikog ne zanima od cega ces placati alimentaciju, tvoja je obaveza da ju placas. U suprotnom ces za vecinu zena ovdje biti najgori sljam koji postoji, zanemarujes djecu, zlostavljas zenu itd. Jasno ti je da prema czss-u nemas nikakva prava, postoje samo obaveze. O pravima djece da i ne pricam. Pozdrav!
  14. to sto vas netko salje na vjestacenje meni govori da brine o sudbini djeteta jer ako ste zaista zdravi, svi sretni, ali ako niste sprijeceno je zlostavljanje djeteta. Prema tome to sto ste X godina bili u zdravom braku ne znaci da ste zauvijek podobni za odgoj djeteta. Negdje sam na forumu vec procitala i citirala DIJETE VAS NE CINI RODITELJEM KAO STO VAS KLAVIR NE CINI PIJANISTOM!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija