Jump to content

brs

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. bila sam zaposlena prije trudnoce 22mj i stekla pravo na novcanu naknadu s biroa do 29.9 medutim u meduvremenu sam ostala trudna i imam jako rizicnu trudnocu pa me zanima da li ima kakve sanse i na koji nacin da primam jos 3 mj novcanu naknadu odnosno do poroda.na koji nacin da to zatrazim koji su mi potrebni papiri
  2. pokusavam prijatelju pomoci jer sama neznam sta da mu savjetujem.ukratko ima djete s jednom djevojkom kada je rodila bila je maloljetnica i djed je dobio skrbnistvo. kada bi god dosao da vidi djete posalju nu policiju i njegovoj majci su zaprijetili policijom ako i ona pokusa vidjeti unuka.sta da radi
  3. odi s majkom na policiju i sve im ispricaj sta se desava i zatrazi od njih pomoc i zastitu. ipak je to nasilje u obitelji(nad tobom i nad djetetom i ako ga on ne udara isto je kao da ga i udari kada sve to gleda) i misli na svoje djete da li zelis da ono to i dalje prozivljava.bolje dok je mali manja ce biti trauma.razmisli da li zelis takav zivot za djete i sebe.
  4. ovo ljeto kada se to desilo obratila sam sa i centru i policiji i na jos puno adresa sve su to uredno zabiljezili i nista. da bi mene otac te iste djece svoje i moje prijavio lazno za sve moguce vrste zlostavljanja i odma su pod hitno svi nesta poduzeli na stetu djece i moju jer zbog tih optuzbi se sada poduzima sve predpostavljam da znate sta smatram kada kazem sve jedno od toga je da djeca idu u zagreb na ispitivanja bez majke.ocito je da ima neku dobru vezu.
  5. s moje strane sam pokusala sve sto sam znala kako bi komunikacija bila koliko toliko uspjesna izmedju oca i djece ali bez uspkeha. kome da prijavim to sto mi otac djece neda kontakt s djecom barem jednom tjednom ako nesmijem i dva puta tjedno?kako se takvo sta nebi desilo i ovih zimskih praznika i iduceg ljeta.
  6. taj drugi roditelj ne zivi s djecom a vidja ih kada mu se prohtje najcesce za vrijeme zimskih 15 dana i ljetnih 30 dana praznika i u tom razdoblju brani drugom roditelju kontakte s djecom i ako taj drugi roditelj pokusava na sve nacine stupiti u kontakt s djecom. sta u tom slucaju uciniti?
  7. da li se smatra nasilje u obitelji ako jedan od roditelja uskracuje drugom kontakte telefonske s djecom dok su na moru
  8. neznam citajuci ovo sto pises jezim se i pitam se dali toga ima kod nas neznam kako je moglo tako nesto promaknuti socijalnim radnicima uopce,ali mi je nesta malo neobicno u svim ovim vasim objavama spominjete samo jedno dijete starije a sta je sa mlađim? nije valjda da je sa jednim djetetom sve u redu a s drugim nije.Neobicno jer se majke jednako odnose prema svojoj djeci.Naravno pritom mislim vlatitoj djeci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija