Jump to content

kopija

Korisnik
 • Broj objava

  17
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O kopija

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

885 pregleda profila
 1. Poštovani, da li se smiju u RH između hobista prodavati i kupovati, razmjenjivati putem interneta viškovi biljaka , konkretno cvijeća, ukrasnog grmlja, i njihovog sjemenja.Šalju se ptt-om i ako je prodaja i kupovina ide na račun uplata. Radi se o malim iznosima, povremenoj prodaji . Hvala
 2. Naknade i invalidnine

  Itko?
 3. Poštovani, suvlasnik nekretnine , suprug, bi iznajmljivao ili dao u zakup nekretninu ili dio na moru, ali ne kao fizička osoba nego putem svog d.o.o. Umirovljenik je i prebivalište mu je na toj adresi. Sjedište firme je na uobičajenom boravištu. Supruga se ne bi pojavljivala kao iznajmljivač. D.o.o. bi se morao doregistrirati ili ne. Djelatnost osnovna je 4120. Sve informacije su dobrodošle. Hvala unaprijed.
 4. Poštovani, Zanima me naknada za tuđu pomoć i njegu i invalidnina, te druga materijalna prava koja se ostvaruju putem CSS-a. Da li je istina da nasljednici , djeca takve naknade moraju vratiti CSS-u pod prijetnjom ovrhe. (Ono što piše u Zakonu uključuje mogući povrat, ali ne znam odnosi li se na naknade zbog bolesti) Hvala.
×