Jump to content

pandur7

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. stani malo, tebe tereti iskaz jednog od suokrivljenika s kojim si zatečen u kritično vrijeme... to je sudu i više nego dovoljno Sud utvrđuje činjenice, nisu samo materijalni dokazi činjenice koje nekoga terete..
  2. nažalost nekada je pravda dostižna samo ljudima koji imaju novca za odvjetnike a što kaže tvoj odvjetnik? dobar odvjetnik ne bi odustao da li je itko od tvojih prijatelja priznao krivnju?
  3. ne možeš.. neka tješi da će netko već dobiti po njonji zbog gubljenja vremena
  4. ne obmanjuj čovjeka Nije dužan reći ni ime i prezime, ali onda ide sa službenicima u postaju. NEMA BRISANJA IZ EVIDENCIJA, ne budite naivni
  5. 252 ZKP 1)Pri pretrazi doma pretražuje se jedna ili više prostorno povezanih prostorija koje osoba koristi kao svoj dom, te prostori koje su s domom povezani prostorno i istom svrhom korištenja. Da.
  6. malo ti je nejasan upis, trebao si to malo detaljnije... npr. da li je isti policajac koji te "odveo" na poligraf i ispitivao na poligrafu? A to je nemoguće. kao pandur savjetujem ti da angažiraš odvjetnika jer tu ima ili ima puno nepravilnosti od strane policije/policajca ili nam nisi sve napisao.. po ovome ispada da tebe nitko nije ni ispitao...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija