Jump to content

Lukashtangi

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. heh...može biti svašta samo do sada nisam susreo ničiji komentar koji bi se odnosio na trgovačko-3. radnja, izgleda da ćemo nas dvojica probijati led... Što se špranci tiče, ne znam hoćemo li ih moći imati, jer kao po novom se to ne smije...no u svakom slučaju ako je u trg.radnji nešto procesno, primjenjuje se zpp, pa ne bi trebalo biti problema ako dobro plivaš u zpp...inače, navodno se ta treća radnja ne boduje, pa ako i napišeš nešto nebulozno, neće zamjeriti kad misliš na pisani dio, a kada na usmeni ?
  2. ..eh ako može i na maya.baksa@gmail.com, zahvaljujem se unaprijed !
  3. ima negdje novi zoup za download ?
  4. ..tek prijavljujem za prosinac, jesi ti naveo odmah u prijavi da želiš 3. radnju iz TP i jesi li odmah u prijavi priložio dokaz o uplati na ime troškova polaganja, ili se to nosi sa sobom na pisani dio ispita ?
  5. da li netko zna je li se u prijavi po novom mora napisati iz koje se teme želi pisati treća radnja (iako tako piše u pravilniku....)i je li se prijavi treba priložiti dokaz o uplati troškova odmah , ili to ostaje po starom, tek pri dolasku na pisani dio ispita ? Hvala unaprijed !
  6. da li netko zna je li se u prijavi po novom mora napisati iz koje se teme želi pisati treća radnja (iako tako piše u pravilniku....)i je li se prijavi treba priložiti dokaz o uplati troškova odmah , ili to ostaje po starom, tek pri dolasku na pisani dio ispita ? Hvala unaprijed !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija