Jump to content

Ri-1990

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav; Imam pitanje radio sam u jednom obrtu u kojem sam bio prijavljen dva mjeseca nakon toga gazda je otvorio firumu i iz obrta prebacio me u firmu jdoo. Firma je zavrsila u stecaju( obrt sada mu opet funkcionira). Vec je od toga proslo godinu dana i sada sam uvidio da dok sam bio u obrtu je isplattio doprinos za prvi mjesec i nakon toga nije nista uplaceno. Dakle fali mi jedan mjesec dok sam bio pod obrtom i 7 mjeseci kada sam bio mu zaposlen u firmi. Posto je firma u stecaju dali mogu sta napravit.
  2. Ma troskovi su nekih 20 tak tisuca kuna cca a vrijednost nekretnine 40 tisuca eura. Ažurirano On je prakticki i duzan koliko i trazi ovo je prakticki njegovo inacenje jer je vec bio pristao na prodaju pa sada odjednon ovo Ažurirano Cak i kada se ga trazi da plati troskove. On odgovara da se ispricava da trenutno nema al da ce biti poslje prodaje nekretnine
  3. Dakle dok se zivilo u nekretnini napravljeni su dugovi,krediti itd. Kroz sve to se proslo dok im je bila rasprava. Majka je svoje dugove otplatila. ( kredit,minus,posudbenice od zajednickih prijatelja) a on nije. On neda da dojde do prodaje dok mu se ne podmire. A on je jos duzan platit i majci troskove suda po presudi cak je i meni duzan. On sada prakticki ucjenuje s time. A prakticki je i stalno pod ovrhama zbog stalnih raznih dugova Ažurirano Dakle na temelju svega toga je i bila donesena presuda između njih dvoje,ja sam svoj dio imao od prije. Cak ima i papir s kojim se slaze s prodajom da bi se sada s ovim opet sve vratilo na pocetak.
  4. Imam jedno pitanje ja i moja majka smo vlasnici 7/16 ( ja imam 4/16,ona 3/16) nekretnine,a moj otac 9/17. Do problema je doslo kod pocetka prodaje nekretnine gdje moj otac trazi da mu se podmire neki dugovi koji su vec prosli u sudskom procesu između njih dvoje. E sada zanima me sta ja i moja majka tu mozemo. Jel mozemo trazit da nam isplati nas dio ili neznam sta. Koje su nam opcije ??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija