Jump to content

aden

Korisnik
 • Broj objava

  23
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. najam lokala

  hvala
 2. najam lokala

  Mogu li lokal prijaviti na supruga i ako nije njegov?
 3. Postovani,imam ponudu za najam lokala(u Vukovaru) koji je u mojem vlasnistvu,a nalazi se u Vukovaru gdje je suprug prijavljen tako da mi to bolje bolje odgovara jer nema prireza.Da li je to u redu i sto treba.
 4. Hvala na odgovorima.Zanima me da li kad se uknjižim kao vlasnik nekretnine tu istu MOJU. nekretninu može netko teretiti nevidljivim dugom od bivsih suvlasnika i kako se zastiti.
 5. Mislim i na jedno i drugo a posebno dug suvlasnika,nabavio sam gruntovni izvadak na kojem je teret(mislim da je to iz otkupa)kako se to rjesava.Saljem Vam sliku.
 6. Planiram kupiti nekretninu preko agencije u vlasnistvu četiri vlasnika(nasljednika),te me zanima na da mi objasnite da li je to problem.,na sto da pripazim.Suvlasnici su u HR.Tereta nema,ali ne znam kako da se ogradim od mogućih prikrivenih dugova na nekretnini.Molim odgovor o postupku.
 7. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovorima,idem u mirovinu poslije Božića(prijevr.starosna mirovina za dugogodisnjeg osiguranika uz bonus 7,65%)Pozdrav,Zlatko!
 8. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani,koja je dobna granica odlaska u starosnu mirovinu za dugog. osig. po prijedlogu nove mir. reforme 65 ili 67 god.starosti i dali odlazak u starosnu mirovinu sa 67 godina ovisi o volji poslodavca ili ja na to imam zakonsko pravo uz bonus od 0,34%mj.od 65 do 67 godine starosti.Pozdrav Zlatko.
 9. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  H v a l a Mali čovjek i Veteran!!
 10. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovoru.
 11. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani Veteran,nemam status branitelja(radna obveza),prosj.vrijednosni bod 1,1423 a mirovinski faktor 1
 12. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani Veteran,dobio sam izračun mirovine bez 27% i 7,65%,ali sam to sam izračunao sam.Molim Vas da mi objasnite sto znači izmjena u članku 22 starosne dobi propisane za stjecanje prava na starosnu mirovinu prema ovom zakonu--ne znam sto to znači,da li je to od 65 godina dužeg rada 034% mjesečno bonus.. za dugogodisnjeg osiguranika.Da li sam dobro shvatio.Pozdrav,Zlatko.
 13. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Zahvaljujem se na odgovoru
 14. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovoru.Ako se ukine bonus 0,15% idem u mirovinu za dugogodisnjeg osiguranika poslije Božića 2018.g.Pratit ću Sabor a ako saznate nesto novo molim Vas da me obavjestite.Lijep pozdrav! Zlatko
 15. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  HVALA NA ODGOVORI,ALI MENE ZANIMA ODLAZAK U PRIJEVREMENU STAROSNU MIROVINU ZA DUGUGODISNEG OSIGURANIKA.IMAM 64,3 GODINE ŽIVOTA I 43,4 STAŽA I NE ZNAM DA LI DA IDEM U MIROVINU DO 31.12.2018.ILI PRIJE ROĐENDANA 21.09.2019.SVE OVISI O TOME DA LI JE U PRIJEDLOGU ZAKONA OSTAJE BONUS 0,15% ZA MJESEC DO 65 GODINE ŽIVOTA I 41 STAŽA(dugogodisnji osiguranik)
×