Jump to content

aden

Korisnik
 • Broj objava

  25
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. NAJAM POSLOVNOG PROSTORA-ULAGANJA

  hvala na odgovoru,mislio sam da postoji neka odredba u zakonu pokusat ću dogovoriti da trosak bude njegov,ili da moje bude 30%,lokal je u Vukovar,te je tesko iznajmiti .POZDRAV!!
 2. Dajem u najam poslovni prostor za frizerski salon.Najmoprimac želi postaviti novni laminat,vrata i izlog (plastična stolarija)na njegov zahtijev.Zanima kako rasporediti trosak renoviranja obzirom da će najam biti na duži rok.Pozdrav.
 3. najam lokala

  hvala
 4. najam lokala

  Mogu li lokal prijaviti na supruga i ako nije njegov?
 5. Postovani,imam ponudu za najam lokala(u Vukovaru) koji je u mojem vlasnistvu,a nalazi se u Vukovaru gdje je suprug prijavljen tako da mi to bolje bolje odgovara jer nema prireza.Da li je to u redu i sto treba.
 6. Hvala na odgovorima.Zanima me da li kad se uknjižim kao vlasnik nekretnine tu istu MOJU. nekretninu može netko teretiti nevidljivim dugom od bivsih suvlasnika i kako se zastiti.
 7. Mislim i na jedno i drugo a posebno dug suvlasnika,nabavio sam gruntovni izvadak na kojem je teret(mislim da je to iz otkupa)kako se to rjesava.Saljem Vam sliku.
 8. Planiram kupiti nekretninu preko agencije u vlasnistvu četiri vlasnika(nasljednika),te me zanima na da mi objasnite da li je to problem.,na sto da pripazim.Suvlasnici su u HR.Tereta nema,ali ne znam kako da se ogradim od mogućih prikrivenih dugova na nekretnini.Molim odgovor o postupku.
 9. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovorima,idem u mirovinu poslije Božića(prijevr.starosna mirovina za dugogodisnjeg osiguranika uz bonus 7,65%)Pozdrav,Zlatko!
 10. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani,koja je dobna granica odlaska u starosnu mirovinu za dugog. osig. po prijedlogu nove mir. reforme 65 ili 67 god.starosti i dali odlazak u starosnu mirovinu sa 67 godina ovisi o volji poslodavca ili ja na to imam zakonsko pravo uz bonus od 0,34%mj.od 65 do 67 godine starosti.Pozdrav Zlatko.
 11. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  H v a l a Mali čovjek i Veteran!!
 12. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Hvala na odgovoru.
 13. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani Veteran,nemam status branitelja(radna obveza),prosj.vrijednosni bod 1,1423 a mirovinski faktor 1
 14. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Postovani Veteran,dobio sam izračun mirovine bez 27% i 7,65%,ali sam to sam izračunao sam.Molim Vas da mi objasnite sto znači izmjena u članku 22 starosne dobi propisane za stjecanje prava na starosnu mirovinu prema ovom zakonu--ne znam sto to znači,da li je to od 65 godina dužeg rada 034% mjesečno bonus.. za dugogodisnjeg osiguranika.Da li sam dobro shvatio.Pozdrav,Zlatko.
 15. PRIJEDLOG MIROVINSKE REFORME

  Zahvaljujem se na odgovoru
×