Jump to content

CarlaC

Korisnik
  • Broj objava

    23
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pišem samo inicijale i mjesta kandidata, da se nitko ne naljuti, i da ih the "gugl" ne bi našao. ČESTITAM SVIMA PULA ODO M.I. iz M SISAK ŽS M.B. iz K ZG ODO I.v. iz ZG, B.Č. iz ZG, N.C. iz Sl KA OS M.M. iz ZG BJ M.K. iz Pž RI ŽS M.S. iz Ri, M.M. iz R PU ŽS T.D. iz Pa ST ŽS A.Š. iz ST, S.Č. iz S VU ŽS T.D. iz Vu DU OS A.S. iz Mo SESVETE OS H.M. iz ZG VŽ OS K.R iz VŽ OS PS I.B. iz OS RI PS B.D. iz RI ST PS J.Č. iz St, M.A. iz Ši ZG PS K.b. iz ZG, J.Č. iz Os ZD PS N.L. iz ZD, M.A. iz Zg KA ŽDO M.Ć. iz ZG PŽ ŽDO G.K. iz Or Ši ŽDO A.Š. iz Ši VG ŽDO N.H. iz Za ZD ŽDO I.Ž. iz ZD OS ODO A.M. iz Ba, L.K. iz OS Pazin ODO T.T. iz Ve RI ODO I.z. iz Ri SAMOB ODO A.G. iz OR SB ODO M.G. iz OS, V.S. iz Vi ST ODO M.D. iz ST VG ODO L.J. iz Be, V.S. iz Bj MA ODO K.K. iz ZG
  2. Bok svima, dobila sam dosta poruka u inbox, sad nemam rješenja kod sebe, javim vam svima poslje 16.
  3. Dobila sam rješenje, pozitivno! Ako netko želi saznati neka mi se javi na PM Ne želim stavljati imena i prezimena na forum, jer ako netko želi ostati anoniman neka bude tako. Molim poštujte moju odluku - bez nagovaranja i komentara.
  4. Potreban Vam je pouzdan vježbenik, uvijek dostupan, kojem su stranke na prvom mjestu i koji je za rješavanje njihovih poteškoća spreman "preokrenuti nebo i zemlju"? Tražite elokventnu osobu sa iskustvom u radu s ljudima, vještu diplomatski mirnom rješavanju konflikata? Sa razvijenim prodajnim vještinama? Sposobnu riječima preokrenuti svaku situaciju u svoju korist? Multitasking je vještina koju smatrate nužnom u obavljanju ovog posla? Trebate nekoga tko može u isto vrijeme napisati podnesak istodobno razgovarajući s klijentom? Cijenite kreativnost i dosta Vam je copy paste-a u sastavljanju podnesaka? Formulare doslovno prepisujete samo kad je nužno? Želite takvog vježbenika? Želite vježbenika koji se engleskim i njemačim jezikom služi u tolikoj mjeri da su mu online alati poput prevoditelja samo sredstvo za provjeru? Koji ima razinu znanja tih jezika provjereno veću od B2 po međunarodno priznatim certifikatima? Koji ima vozačku dozvolu B kategorije sa više od 5 godina iskustva, bez nezgoda i prekršaja? I vlastito vozilo na raspolaganju? Koji je spreman promijeniti boravište ili prebivalište radi voljenog posla? Jedan ste od onih rijetkih koji smatraju da je kriza prilika, a ne izgovor? Javite se na karla_zg@net.hr.
  5. Draga kolegice, ispričavam se što sam u jednom dijelu svog prethodnog teksta skrenula s teme. Na temelju ovih rezultata jednostavno se nameće i takav zaključak da nisu sve ocjene apsolutno objektivne, a ja sam samo iznijela svoj subjektivni dojam. Zar nemam pravo na tako nešto, ali na nekoj drugoj raspravi?
  6. Uopće nisam iznenađena rezultatima, dapače ista stvar kao i prošli put. Moram priznati da sam šokirana rezultatima nekih sa vrlo visokim ocjenama a slabijim pismenim. Ipak, to je dokaz da ocjene na pravnim fakultetima su sve samo nisu objektivno mjerilo znanja. I to je već tema za neku drugu raspravu. Pitanja su bila prilično lagana, zapravo lakša ispitna pitanja sa faksa koja se mogu naći na raznoraznim online skriptarincama. Ni sa svojim rezultatom nisam zadovoljna, jer nisam uopće ponavljala, a riješila sam 70% što je među prvih 30 najbolje riješenih pismenih. I mislim da nemam šanse zbog prosjeka 3,0 vezu nemam. Ipak, nikad se ne zna...
  7. Been there, done that and got the T-shirt.
  8. OBRISAO MODERATOR ZBOG NEPOŠTIVANJA PRAVILA FORUMA. PRAVILO JE DA SE DRŽIMO TEME I DA SE NE VRIJEĐAMO. SVAKO DALJNJE NEPOŠTIVANJE PRAVILA ĆE SE NASTAVITI SANKCIONIRATI. Utjerivaczakona
  9. Pustimo sad nesporazume i tko je što rekao i kome. Nemaju smisla tolike prepiske i nadmudrivanja. Svi smo u istoj "kaši". Ne samo da je pomalo smiješno, već je tragično da nas na Zavodu za zapošljavanje ima svega 1841, po podacima za studeni.
  10. Bijaše jednom davno na temu ovog ureda jedna zastrašujuća rasprava... http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=6055&forum=12
  11. Draga kolegice Griotta, čitajući prethodne postove kolega u vezi zapošljavanja u ovom uredu primjetila sam da nitko nije loše mislio o kolegici koja je tvoja poznanica. Ako stvarno ima kvalitete koje navodiš, tim bolje. Time je taj ured narastao u mojim očima. Očito su iznimka. Kolege, pa i ja osobno, u prethodnim su komentarima napisali svoje opće dojmove i iskustva prilikom zapošljavanja. Ono što me smeta u tvom postu jest što svim silama pokušavaš obraniti i taj ured i kolegicu. Čitajući tvoj komentar prvo sam pomislila da si ti ili jedan od odvjetnika iz tog ureda, ili si ti ta sretnica kojoj sve pohvale i kojoj čestitam na novom poslu. Smisao ovog foruma jest da kandidati međusobno podijele svoja i dobra i loša iskustva, da se što bolje pripreme za buduće natječaje te da se nekome požale. Ovo posljednje je nama nezaposlenima u ova teška vremena najviše potrebno. Čemu to braniti? Čemu sprječavati ljude da pišu što im je "na srcu"? Nisu nikoga uvrijedili ni oklevetali. Kažu da živimo u demokraciji, a što je s pravom na vlastito mišljenje i izražavanje istog?
  12. Dragi kolege, dopustite mi malo ironije. Kolege iz ovog ureda su očito jako zaposleni kad su svima poslali isti mail. Teško je odabrati odgovarajući sufiks za spol osobe kojoj pišeš, a još više vremena bi im oduzelo upisivanje točnog imena. Trebao bi im cijeli dan da napišu "Poštovana kolegice C..." svakom od dvjestotinjak kandidata koji su im poslali zamolbe. Jednostavnije je sve kandidate stavili pod bcc i poslati. Za razliku od mnogih drugih poslodavaca, barem su odgovorili. Budući da mi je više kolega potvrdilo da su dobili isti mail, prenosim ga u cijelosti. Neka im služi na čast. "Odgovor na zamolbu za radno mjesto vježbenik/vježbenica Poštovani/a kolega/ice, Zahvaljujemo Vam na interesu koji ste pokazali za rad u našem odvjetničkom društvu. Nakon što smo zaprimili te pažljivo pregledali preko 250 prijava i molbi za rad u našem odvjetničkom društvu, među kojima je i Vaša molba, nažalost, ovime Vas želimo obavijestiti da trenutno, unatoč Vašim očitim kvalitetama, nismo u mogućnosti uzeti u obzir Vašu ponudu. Zadržat ćemo Vaš životopis i kontakt informacije kako bismo Vas u slučaju daljnjih natječaja mogli kontaktirati i/ili preporučiti drugim kolegama/odvjetničkim društvima koji traže vježbenike. Želimo Vam uspjeh u daljnjoj karijeri. S poštovanjem,..."
  13. Je li netko bio na razgovoru? Da podijelimo dojmove...
  14. Je li netko bio na razgovoru? Da podijelimo dojmove...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija