Jump to content

AnaAnonima

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne, nista se ne spominje, niti se usmeno spominjala prodaja stana kad smo useljavali.
  2. Pozdrav! Situacija je ovakva, uselio sam u stan prije 3 mjeseca, i sklopili smo ugovor o najmu na godinu dana. Danas mi najmodavac dolazi i obavještava me da je će stan biti na prodaju i da će agentica po potrebi potencijalnim kupcima pokazivati stan( dok ja tu zivim), a kad se stan proda da ću imati još 3 mjeseca vremena da se iselim i nađem novi stan. Zanima me je li to sve po Zakonu, znači ulazak u stan u kojem živim radi pokazivanja kupcima, i ta prodaja odjednom, iako smo potpisali najam na godinu dana? Unaprijed hvala na odgovoru.
  3. Pozdrav, zanima me postoji li kakav zakon o obavezi nošenja pločice s imenom ( bez prezimena)? Na poslu moramo nositi tu pločicu, pa me zanima možemo li to odbiti i pozvati se na neki zakon, pošto ne želim da svaka budala zna kako se zovem? Unaprijed hvala na odgovoru.
  4. Malo vise od jedne place sam im duzna:) Nije bas slicna...ali to ne mogu odjednom platiti pa gledam kakve su mi opcije, i koliko vremena imam.
  5. Razumijem da ce ici ovrha na finu, ali ne provode se ovrhe do sredine listopada, ako sam dobro shvatila?
  6. Pozdrav, znate li mozda je li i ta ovrha od Visa kartice isto obustavljena na 3 mjeseca radi korone? Hvala.
  7. Uglavnom, danas na Fini, na kraju je sve bilo radi nekakvih 29,38 kn koje oni nisu mogli skinuti iz dozvoljenog minusa. To sam uplatila i odblokirala. Drama zbog nicega, hvala svima.
  8. Sigurna sam jer je novac zapljenjen s mog racuna 5.10. , a 15.10. i 15.11.su rate uredno placane obustavom s place.
  9. Glavni dužnik više ne plaća taj kredit, nego se meni obustavlja s plaće, tako da nije to😏 Na računu imam sredstava ako Fina želi nešto još naplatit...Do koliko sati ima nade da se danas to deblokira ako znate?
  10. Na internet bankarstvu mi i dalje piše da je račun blokiran. Nemam nikakve druge dugove da bi mi mogla sjesti jos neka ovrha na račun. Kako mogu ubrzati tu deblokadu, da idem na finu, ili neki mail, telefon ako znate?
  11. Znaci 5.10. pise zapljena OV-3723/15-Z002, isti iznos, i onda u petak ovo sa slike.
  12. Podmirila sam rate kredita duznika kojemu sam jamac plus naknade one za ovrhu sto fina uzme, i tada mi je račun odblokiran, znači to je bilo 5.10. Tako je, ovrha istog poslovnog broja i iznosa. U banci su mi rekli da nakon 60 dana ovrha postane pravomocna, i da se onda to naplati. A ova prva ovrha je zapravo bila zapljena. Tako nesto.
  13. Poštovani, račun mi je blokiran krajem 9.mjeseca te sam 4.10. uplatila iznos ovrhe, i to je zapljenjeno s računa 5.10.2018. U petak 30.11. mi je opet zbog iste ovrhe blokiran račun, te na mobilnom bankarstvu vidim uplatu tog istog iznosa na moj račun te onda isto i isplatu Podravskoj banci kojoj sam bila dužna. U banci su mi rekli da je to zato što je ovrha sad pravomoćna? Uglavnom, meni je trenutno račun i dalje blokiran iako je sve plaćeno, pa me zanima koliko se čeka deblokada računa? Unaprijed hvala na odgovoru. Koga mogu kontaktirati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija