Jump to content

AnaAnonima

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Malo vise od jedne place sam im duzna:) Nije bas slicna...ali to ne mogu odjednom platiti pa gledam kakve su mi opcije, i koliko vremena imam.
 2. Razumijem da ce ici ovrha na finu, ali ne provode se ovrhe do sredine listopada, ako sam dobro shvatila?
 3. Pozdrav, znate li mozda je li i ta ovrha od Visa kartice isto obustavljena na 3 mjeseca radi korone? Hvala.
 4. Uglavnom, danas na Fini, na kraju je sve bilo radi nekakvih 29,38 kn koje oni nisu mogli skinuti iz dozvoljenog minusa. To sam uplatila i odblokirala. Drama zbog nicega, hvala svima.
 5. Sigurna sam jer je novac zapljenjen s mog racuna 5.10. , a 15.10. i 15.11.su rate uredno placane obustavom s place.
 6. Glavni dužnik više ne plaća taj kredit, nego se meni obustavlja s plaće, tako da nije to😏 Na računu imam sredstava ako Fina želi nešto još naplatit...Do koliko sati ima nade da se danas to deblokira ako znate?
 7. Na internet bankarstvu mi i dalje piše da je račun blokiran. Nemam nikakve druge dugove da bi mi mogla sjesti jos neka ovrha na račun. Kako mogu ubrzati tu deblokadu, da idem na finu, ili neki mail, telefon ako znate?
 8. Znaci 5.10. pise zapljena OV-3723/15-Z002, isti iznos, i onda u petak ovo sa slike.
 9. Podmirila sam rate kredita duznika kojemu sam jamac plus naknade one za ovrhu sto fina uzme, i tada mi je račun odblokiran, znači to je bilo 5.10. Tako je, ovrha istog poslovnog broja i iznosa. U banci su mi rekli da nakon 60 dana ovrha postane pravomocna, i da se onda to naplati. A ova prva ovrha je zapravo bila zapljena. Tako nesto.
 10. Poštovani, račun mi je blokiran krajem 9.mjeseca te sam 4.10. uplatila iznos ovrhe, i to je zapljenjeno s računa 5.10.2018. U petak 30.11. mi je opet zbog iste ovrhe blokiran račun, te na mobilnom bankarstvu vidim uplatu tog istog iznosa na moj račun te onda isto i isplatu Podravskoj banci kojoj sam bila dužna. U banci su mi rekli da je to zato što je ovrha sad pravomoćna? Uglavnom, meni je trenutno račun i dalje blokiran iako je sve plaćeno, pa me zanima koliko se čeka deblokada računa? Unaprijed hvala na odgovoru. Koga mogu kontaktirati?
×
×
 • Napravi novi...