Jump to content

Vidikovac

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vidikovac objavio

  1. Zašto bih radio štetu HZMO ako radim u Njemačkoj na taj način. Pa da sam i u Hrvatskoj radio bih 3 i pol sata. Poštovani Prof. ne znam da li ste pročitali moj Post od prije. Invalid sam i taj lagani posao,24 sata mjesečno,mogu raditi i zaraditi na moju mirovinu još 520 Eura. Ne znam u čemu je problem.
  2. Poštovani! Predao sam zahtjev za invalidskom mirovinom 21.07.2021.Na vještačenju sam bio 06.02.2023. i utvrđen je potpuni gubitak radne sposobnosti čl.39 Stavak 4 ZOMO. Prošli tjedan sam dobio rješenje da sam u mirovini od 06.02.2023. Branitelj,dragovoljac. Zanima me imam li kakvo pravo na nekakve zaostatke,osim ovih par mjeseci od kada sam umirovljen?
  3. Da ,ja imam ovu drugu opciju,nisam htio plaćati doprinose. Znači ,mogu raditi uz mirovinu. Legalno ,a nitko ne zna,ha,ha
  4. Pozz,ako mi netko može odgovoriti. Svježi sam umirovljenik,2 mjeseca .Imam 55 god.hrvatski branitelj,dragovoljac. Invalidska mirovina,opća nesposobnost. Invalid sam postao 2018,dakle ne u ratu. Nije mi jasno odnosi li se rad uz mirovinu samo na invalide iz rata ili i iz mira.Da li mogu raditi u Njemačkoj Minijob. Kod tog minijoba radiš 24 sata mjesečno ne plaćaš zdravstveno i mirovinsko,te nemaš niti zdr.osiguranje i ne ide ti u staž ništa. Hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija