Jump to content

Kompa

Korisnik
 • Broj objava

  2456
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  6

Kompa je zadnji put osvojio dan rujan 7 2019

Kompa objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Kompa

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Onda je nama dobro. Kaj onda kukate? Neka uzmu kada im zafali i dobro.
 2. Nitko se ne buni, oni rade šta žele. I boli njih....
 3. To je ostavila kao pomoć Sanaderu. Kuda Ivo tuda i ja, tako je govorila drugarica dok je ponosno stajala uz Ivu.
 4. Lupetanje prazne slame vezano za ne ispačivanje mirovina zbog preseljenja. Gluposti. Nisu mirovine u stolovima ladica činovnika.
 5. Ambulantno liječenje, dnevne bolnice, grupne psiho terapije, hospitalizacija. Ovo nabrojano bi se uzimalo u obzir kao liječenje PTSPa. U kontinutitu bi značilo da se tako liječite barem 2 i više godina. Ovaj cd koji navodite, iz njega se ne isčituje liječenje već samo lijekovi koje vam je dr opće prakse davao. Ti lijekove koje vam je isti dr davao, bi trebali biti temeljni na ne starijem nalazu i mišljenju psihijatra specijaliste od 6 mjeseci. U suprotnom vam ih dr opće prakse ne bi smio ni davati. Zašto i kako vam je davao, valjda na svoju ruku. No, svejedno dr. opće prakse je dr. opće prakse, specijalist psihijatar je spec psihijatar. Tako da, ako nemate kontinuitet liječenja od hospitalizacije, dnevne bolnice, grupnih psiho terapija, ambulantnim liječenja - kontrola kod psihijatra barem zadnjih 2 godine.... Nemate kontinuitet liječenja.
 6. Kompa

  Mirovina

  Morala ti je mirovina skočiti s obzirom da si imao u svezi rata 20- ostalo 80%, a dobio si u svezi rata 30- ostalo 70%. Morala se povisiti barem 200 kn.
 7. Čekanje je odavno poznata stvar. Ni u mom slučaju, mada sam prošao sve nabrojano ali prije više od 10 godina, nije bilo bez čekanja i to višegodišnjeg. Na prvostupanjskoj komisiji su ti trebali reči što su ti odlučili vezano za postotak HRVI. To kaj su ti rekli da je vezano za rat, tebi ne znači ništa ako ti daju 19%. U mom slučaju je kod HRVI komisija bilo 30, 20, 30%. Uvijek potvrđeno isto i od drugostupanjsko. Pozdrav i sretno.
 8. Na puno radno vrijeme se jedino i može prijaviti sa profesionalnom mirovinom. Dobiješ oko pola mirovine i cijelu plaću za koju radiš.
 9. To bi bila diskriminacija ako tako piše. Koji je to točno članak i kojeg zakona? I nije do 4 sata, nego do 3 sata i 29 minuta. Pazite na vrijeme.
 10. Sve više od 6 mj je previše. Otiđite kolega u ured državne uprave i vidite u čemu je problem. Ja sam nakon 9 mj čekanja otišao i rekla mi je teta u državnom uredu da nisu dobili moj ratni put. Tu je bilo zaštekalo. Nakon toga, osobno sam kontaktirao nadležne za izdavanje mog ratnog puta, nakon čega su mi se isti ispričali i odradili svoj posao za 2 dana. Tako je to u lijepoj našoj. 100 babica, kilavo dijete.
 11. Potvrdu o statusu HRVI, dobiješ od državne uprave, odjel za branitelje i to u roku odmah i potpuno besplatno. Tako je barem kod mene u VG. I to dobijem nekoliko komada istih.
 12. Ako imaš status HRVI ne plačaš taksene marke.
 13. Onda si se razmislio. Idući korak ti je da odeš kod dr OP i tražiš uputnicu sa dg koje imaš, za jednu od tih dviju bolnica. Pa ćeš vidjeti nakon toga što i kako dalje. Inače, dg za ptsp je f. 43.1. Sretno.
×
×
 • Napravi novi...