Jump to content

Anaz8888

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Anaz8888 objavio

  1. Hvala vam na savjetu, ali mene zanima: Postoji li još neka ovlaštena osoba osim vještaka koja može pravno izračunati iznos dugovanja, a na temelju čijeg izračuna bi se mogla pokrenuti ovrha?
  2. Trenutno je riječ o tužbi. Nisam primijetila razlog zbog kojeg se navodi kao neosnovana, pa u privitku stavljam slike rješenja.
  3. Pokrenula sam zahtjev za plaćanje razlike alimentacija koja nije plaćanja. Zahtjev je odbijen kao neosnovan.
  4. Redovna studentica sam koja treba savjet vezan uz sljedeću situaciju: Otac nije plaćao alimentaciju u iznosu od 25% neto plaće (bio je prijavljen na minimalac), već fiksni iznos od 600,00 kn mjesečno kroz 10 godina. Iznos minimalne plaće se je mijenjao svake godine te je iznos alimentacije s obzirom na to iznosio više od 600,00 mjesečno, a nije plaćena ta razlika tijekom godina. Podnijela sam zahtjev kojom potražujem razliku neplaćene alimentacije koju nije plaćao tijekom promjene minimalne plaće preko besplatnog odvjetnika koji mi je dodijeljen. Dobila sam očeve platne liste i nakon toga podnijela zahtjev preko odvjetnika za financijsko-knjigovodstveno vještačenje, koje je sutkinja odbila kao neosnovano. Zanima me: Postoji li još neka ovlaštena osoba osim vještaka koja može pravno izračunati iznos dugovanja, a na temelju čijeg izračuna bi se mogla pokrenuti ovrha?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija