Jump to content

kadu

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kadu objavio

  1. prije 13 sati , Borbena7 je napisao:

    Ukoliko se ne osigura jedan od uvjeta, postupak se može obustaviti temeljem čl. 72. st. 2. OZ-a.

    Oprostite što gnjavim, ali moram priznati da mi je malo nejasno koji bi od gore navedenih uvjeta eventualno mogao bio nezadovoljen (osim datuma i vremena, naravno) - znači li ako npr. ne dođe javni bilježnik a ovršenik dozvoljava ulaz da su uvjeti zadovoljeni ili?

    prije 13 sati , Borbena7 je napisao:

    I bitno je da je zaključak digitalno potpisan

    Zar doista mora biti digitalno potpisan? Klasičan potpis sudca na papiru i pečat nisu dovoljni?

  2. Mislila sam da je ovoj priči ovdje kraj, međutim molim Borbenu7 dodatno savjet. Naime, ovrhovoditelj je u ponedjeljak preko odvjetnika poručio da opet dolaze u petak ujutro deložirati (malo mi je neobično da su uspjeli tako brzo dobiti novi Zaključak od suda, premda je banka ovrhovitelj, a oni valjda mogu sve). E sad, postoji li mogućnost da im se omakne greška u koracima zbog žurbe prije 1. 11. i da se pojave bez valjanog novog Zaključka u smislu app varijante jer riječ je o starijoj osobi koju planiraju iseliti. Pitanje je, na što treba obratiti pozornost - mora li Zaključak biti izdan od nadležnog suda na memorandumu suda i mora li na njemu biti točan datum deložacije - 29. 10. 2021.? I što ako se kojim slučajem pojave bez toga, s nekim drugim dokumentom? Imaju li moje sumnje utemeljenja?

    Unaprijed hvala

  3. Poštovani,

    molim ako ćete znati - danas je bila zakazana deložacija iz nekretnine, ali nije realizirana s obzirom da stanar do srijede, 27. 10. treba biti u samoizolaciji. E sad pitanje, treba li ovrhovitelju novo sudsko rješenje o deložaciji, s novim datumom deložacije, ili vrijedi ovo već izdano za današnji dan i na temelju kojega stanara mogu deložirati već u ovaj četvrtak ukoliko test na Covid19 bude negativan.

    Unaprijed hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija