Jump to content

uvijekuproblemu7

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je uvijekuproblemu7 objavio

  1. prije 5 minuta, prof je napisao:

    Slobodno na razgovoru onda navedite da ste uzeli malu pauzu od studiranja a da se želite oprobati malu u stvarnom životu, to jest radu.

    Posao je već dogovoren, čeka se da dostavim potpisani ugovor, samo da me nebi čekali nekakvi problemi prilikom vraćanja stvari u normalu u RH.

    Svakako hvala Vam na pomoći.

  2. prije 3 minuta, prof je napisao:

    Poštovana uvijekuproblemu,

    zašto ne upisati godinu redovnog studija ako nemate nikakvih obaveza dolaska na faks osim napisati završni rad ?

    Nakon toga se normalno zaposliti u Austriji od 12. do 4. mjeseca.

    Lijepi pozdrav, 

    hvala na odgovoru. 

    Upisala sam tu treću godinu redovnog studija naravno, samo ne znam kako će mi proći zaposlenje. Trenutno sam u fazi potpisivanja ugovora, a brine me jako što ako ne bude to prošlo bez problema pošto se vodim kao student, a radni odnos nije studentski. 

  3. Pozdrav, 

    treća sam godina preddiplomskog studija i nemam obveza osim napisati završni rad. Moj faks mi ne da da upišem godinu izvanredno jer oni to navodno ne nude, no ja sam si našla sezonski posao u Austriji od 12. do 4. mjeseca. S obzirom da posao nije preko student servisa, ne znam što trebam napraviti i da li je pametno ići dalje s tim planom. Mogu li odjaviti se sa zdravstvenog i proći nezapaženo kao radnik na to vrijeme? Kakve bi bile sankcije u slučaju da se otkrije problem? 

    Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija