Jump to content

uvijekuproblemu7

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Posao je već dogovoren, čeka se da dostavim potpisani ugovor, samo da me nebi čekali nekakvi problemi prilikom vraćanja stvari u normalu u RH. Svakako hvala Vam na pomoći.
  2. Ne razumijem se u takve stvari, ali samo znam da mi je u životopisu navedeno. Razumijem što mi želite reći. Iz toliko izvora dobivam mišljenja kako to ne može proći, da ne znam što očekivati.
  3. Lijepi pozdrav, hvala na odgovoru. Upisala sam tu treću godinu redovnog studija naravno, samo ne znam kako će mi proći zaposlenje. Trenutno sam u fazi potpisivanja ugovora, a brine me jako što ako ne bude to prošlo bez problema pošto se vodim kao student, a radni odnos nije studentski.
  4. Pozdrav, treća sam godina preddiplomskog studija i nemam obveza osim napisati završni rad. Moj faks mi ne da da upišem godinu izvanredno jer oni to navodno ne nude, no ja sam si našla sezonski posao u Austriji od 12. do 4. mjeseca. S obzirom da posao nije preko student servisa, ne znam što trebam napraviti i da li je pametno ići dalje s tim planom. Mogu li odjaviti se sa zdravstvenog i proći nezapaženo kao radnik na to vrijeme? Kakve bi bile sankcije u slučaju da se otkrije problem? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija