Jump to content

Ivyx92

Korisnik
  • Broj objava

    57
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Postavila sam na e građaninu i poslala na mail koji su mi poslali. Ali nema odgovora, a na e građaninu već 10 dana stoji da je plaćanje u provedbi. Opekla sam se s tim rokovima i sad pušem i na hladno. Bojim se da ne čekaju da prođe 15 dana da mogu meni naplatiti 600 eura jer nisam poslala podatke o vozaču. Inače to ide tako sporo ili?
  2. Pozdrav, snimljenom mi je vozilo kamerom. Ograničenje brzine je na tom dijelu 50km/h. Vozač je vozio 79km/h, umanjili su sigurnosnu razliku i ispada da je vozač vozio 69km/h odnosno 19km/h brže od ograničenja. Predviđena novčana kazna za taj prekršaj je 60,00 eura. Ukoliko platim u roku od 3 dana onda je 30,00eura. Dolje piše ako u roku od 3 dana platim 30,00 eura da ne moram poslati podatke o vozaču. Ukoliko isto ne napravim u roku od 3 dana da moram u roku od 15 dana poslati podatke o vozaču i tek će onda ići prekršajni postupak. Sve ja to napravim. Javim im se na mail da je plaćeno pola kako i piše i pošaljem isto na e građanina. Naime i nakon toga i dalje od njih nema odgovora. Postoji li mogućnost da mi nakon 15 dana ipak pošalju kaznu od 600,00 eura jer nisam poslala podatke o vozaču. P. S. Piše da nemam pravo na žalbu. Lijep pozdrav.
  3. Poslodavac nakon uplate minimalca na račun traži da mu fizički dam 60 eura nazad... Do sada nisam imala dokaz, ali sam ga u međuvremenu prikupila. Poslala sam poruku na viber kako je plaća sjela na što je isti odgovorio "u redu od plaće mi vrati 60 eura"... Prekovremene ne prikazuje nigdje pa tako ih mi ne plaća... Bitno kada dam otkaz da ga ne moram gledati svaki dan. Hvala Vam
  4. Poštovani, s obzirom da su mi izuzetno narušena radna prava iako radim 45 sati tjedno na platnoj listi mi se piše 40 i prema tome mi se isplati minimalac.. Tu već gubim 40 eura, plus na sve to od tih mizernih 566 eura poslodavac traži da mu vratim 66 eura jer je slaba sezona. U radnom odnosu sam dvije godine i em mi sjedi za vratom iako je sav posao obavljen, em svaki mjesec izgubim 100 eura s plaće. Moje je pitanje mogu li dati otkaz, a da izbjegnem otkazni rok i koliki je uopće otkazni rok? Znam da ga prije nije bilo za nas na minimalcu.. Hvala unaprijed.
  5. Treba im i duže, al bitno da se mora odmah platit... Pola godine se s tim maltretiram... Mjesec dana je trebalo da odobre elaborat, u drugom mjesecu je odobreno. Tek je sad stiglo riješenje iz gruntovnice da je upisano... I plus što se vidi plan podjele pala sam u nesvijest jer nije dobro podijeljeno.. Sve dobro gledajte kada dođe riješenje.. Znači kaos. Bolje da sam pare potrošila na sebe i djecu nego uletila u ovo 🤦‍♀️
  6. Pitanje. U pitanju je bila dioba oranice da se dijeli na dva dijela dužinom. Podijeljena je na tri dijela. Dva gornja građevinska dijela i jedan donji i dalje oranice... Uz napomenu geodeta da se oranica ne može podijeliti, katastar kaže da može... Tko je u pravu? Što mi je činiti?
  7. Mjesec dana smo mi čekali... Ospice dobili i na kraju nije dobro podijeljeno.. Sretno
  8. Poštovani, imam problem. Kupujem zemljište koje je u posjedu dvije osobe. Dakle svaka osoba ima 1/2. Nakon diobe zemljišta kupit ću jednu cjelinu od jedne osobe. Oba vlasnika su suglasna i dali su potpis. E sad sam od geodete koji se bavi tom zemljom, mjerenjem itd. dobila papir na koji mi se moraju potpisati prvi susjedi, dakle susjed s desne strane i susjed s lijeve. Jedan mi je potpisao, drugi ne želi (ne znam zašto jer sam u korektnim odnosima s njim. Na dobar dan) Postoji li mogućnost da se napravi dioba zemljišta bez njegovog potpisa i na koncu da prenesem na svoje ime jednu česticu?
  9. Poštovani, imam problem. Kupujem zemljište koje je u posjedu dvije osobe. Dakle svaka osoba ima 1/2. Nakon diobe zemljišta kupit ću jednu cjelinu od jedne osobe. Oba vlasnika su suglasna i dali su potpis. E sad sam od geodete koji se bavi tom zemljom mjerenjem itd. dobila papir na koji mi se moraju potpisati prvi susjedi, dakle susjed s desne strane i susjed s lijeve. Jedan mi je potpisao, drugi ne želi (ne znam zašto jer sam u korektnim odnosima s njim. Na dobar dan) Postoji li mogućnost da se napravi dioba zemljišta bez njegovog potpisa i na koncu da prenesem na svoje ime jednu česticu?
  10. Iskreno, u današnje vrijeme policija, nema načelo povjerenja prema nikome. Maloljetnike više ne doživljavaju kao djecu jer su svjesni da su nekada maloljetnici opasniji od nas starijih... Jedino što tom maloljetniku mogu godine poslužiti to je da na sudu dobije manju kaznu.. Još ako nije raniji prijestupnik, moež dobiti manju kaznu. Sve naravno ovisi o težini kaznenog djela. Ne dajte da Vas itko ucjenjuje.. Bilo to 17 ili 13 godina, pravac MUP
  11. Prijava Mupu odmah. Dalje Mup izlazi na teren, razgovori, šalje odvjetništvu etc etc
  12. Pozdrav, Ne mogu naći temu o ovome pa pišem novo. Vjerujem da ste upućeni kako su iz Društva Eos Matrix iscurili podaci dužnika. Predmetom utvrđivanja činjeničnog stanja u odnosu na mene kao ispitanika obuhvaćeni su sljedeći moji podaci: ime, prezime, OIB, datum rođenja. Oni kažu kako Društvo Eos matrix za to nije krivo. E sad, što mi je sljedeće činiti? Mogu li podnijeti tužbu? Može li se to riješiti nagodbom npr. zaboravite na mene i ja zaboravim na ovaj propust.. Karikiram. Hvala puno svima.
  13. Nažalost ne znam odgovor, ali u istom sam procesu i baš se odužili pa me zanima koliko Vi čekate na proces parcelizacije? Mi čekamo više od 3 mjeseca i sve mi je čudnije i čudnije.
  14. To bi i mogla, valjda će me policija dobro shvatit
  15. Znači čekam da me sudski napadnu? Pa da im zalijepim riješenje na čelo. Toliko su me izludili da sam van pameti... Ne spavam, zovu mi susjede, rodbinu, poslodavca, mene... Tatu su mi zvali na drugi kraj države da mi kaže da platim dug.. Znači ubijaju me
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija