Jump to content

annana

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako se nekog proglasi viškom, obavi s nijime razgovor,nema onda što "muljati" niti jedna strana.Ti si višak, možeš prihvatiti premještaj ili otpremninu, drugog nema. To su prave rečenice po meni.Međutim meni su rekli da ima i drugog, da ne moram prihvatiti niti otpremninu niti premještaj.Ponavljam vam, tada sam dobila otkaz zbog minusa po tekućem računu u Hrvatskoj usklađeno po svim Zakonima. Na Sudu se raspravljalo o čekovima , o zakašnjavanju povremenom ,o mom radu o svemu mogućem, da bi zaključak bio kako je šteta za Banku neznatna, ali ja sam trebala nestati na bilo koji način.Bitno je bilo što sam kao djelatnik dobila jednom Upozorenje o mogućnosti otkaza koje je izgledalo smiješna prijetnja zbog minusa prekoračenog 1.500 kn, prjetnja zatvorom šest mjeseci čl.226 Kaznenog zakona i jedno Upozorenje na koje nisam uopće pisala obranu Sindikatu, jer nisam niti znala da imam na to pravo.
  2. Hvala lijepa, svima koji ovdje nešto pišu i pregledavaju.Uskoro ću dovršiti moj tekst.... Reći ću vam kako sam si sama za sve kriva....
  3. U redu, ne treba mi odgovor, snaći ću se sama.Zahvaljujem do sada.
  4. Evo mene registrirane.Neke sam odgovore dobila, a neki me još zanimaju.Dakle prelistavajući moje papire, nisam dobila izvanredan, već redovan otkaz.Po meni moj je otkaz godinama smišljan,a potrebno je vrijeme kad se osobe stavljaju u kategorije da bi se onda proglasile viškom.Ne stidim se reći da sam bila u kategoriji radnika 2c smišljeno..Uvijek sam radila pošteno poslove ref. podrške građanima i ref. brzih transakcija, međutim radila sam par godina na graničnom prjelazu u off lineu bez ikakvog osposobljavanja i educiranja novih stvari.2002. g. "upala" sam u Poslovnicu u front officu pred kolonu ljudi sa obukom od dva sata.Transakcije na gr. prjelazu neusporedive su sa transakcijama u jednoj Poslovnici.Već me se tada molilo da dam otkaz uz otpremninu, na što nisam pristajala iz nekog svog smješnog ega...Granični prjelazi su zatvoreni i normalna većina nije se osjećala spremnom za izazove u Poslovnici.Zanijekala sam mobing, svakako da sam ga doživjela, u obliku šaptanja na uho, dajte otkaz šta čekate, upropastit ćete porodicu.Od 20 osoba 18 je podržavalo osobu koja je većini "ulijevala strah".Evo sada pitanja, na koje nema odgovora. Postoji li izvanredni pravni lijek nakon šest mjeseci bilo kakvog Rješenja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija