Jump to content

barun

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svim braniteljima,da se i ja pridružim ljepim čestitkama a najviše Gorane tebi i tvojoj obitelji.Sretan i blagoslovljen Božić.Nije puno al je od srca. Zajedno u ratu-zajedno u miru,pozz
  2. Poštovanje,Mrljo dal znaš dal se je što mjenjalo po pitanju prevođenja činova u Mup-u.Dal kao bivši pripadnik SJP u mirovini prof 60/40 policajac(desetnik) prije mjesec dana drugostupanjsko Rvi 30% privremeno imam pravo na prevođenje.Hvala unaprijed.Pozdrav tebi i kolegi Esadu.
  3. hvala nikša na brzom odgovoru ,dal i aktivni bez rvi-a idu sa desetnikom
  4. s kojim činom idu u mirovinu pričuva specijalne policije bez statusa rvi-a
  5. da iznesem svoje iskustvo možda pomogne nekom. Branitelj bez rvi-a u profesionalnoj mirovini 60% rat 40% van okolnosti jučer bio na hzzo pokazao riješenje i teta napisala potvrdu o oslobađanju partipacije.
  6. hvala na brzom odgovoru ,aktivni sam bio do kraja 95 godine i imam riješenja u kojima piše čin viši do mlađi policajac za mirovinu su mi dodjelili čin policajac-desetnik ,još imam pravo žalbe na riješenje iz mirovinskog pa me zanima dal je to ok .
  7. koji čin dobiva policajac specijalac (aktivni bez hrvi-a)prilikom odlaska u vojnu mirovinu.
  8. evo broj od taborskog 013786227 informacije o predmetu daju od 10-12h ,treba biti uporan jer skoro je uvijek zauzet .
  9. mrljo ne radi se o čl 65 nego o jednom nalazu neuropsihijatra tako je bar obrazložila drugostupanjska.U tvrtkovoj dobio 100%profesinalnu u svezi rata sad je na vojnom povjerenstvu.Bljesak,Oluja,Velebit ,referent u uredu za branitelje rekao da je ratni put dobar .šifre f 43.1 s.22 -ozljeda na radu.1974.godište
  10. Hvala Mrljavac na brzom odgovoru.DPL mi je dalo manje od 20% nisam se žalio zbog dugotrajnosti upravnog spora,dali mogu ponovno dati zahtjev temeljem pogoršanja?
  11. bio sam aktivni pripadnik mup-a sjp od poćetka 93 do kraja 95.g.Na obuci nastradao ,priznata ozljeda na radu.Po izlasku iz mupa zaposlio sam se u jednom dioničkom društvu kojem radim i danas.2005.g predao zahtjev za priznavanje statusa rvi temeljem ozljede i psihičkog oboljenja.PLP dalo ocijenu 20% ozljeda elementi ptsp prisutni manje od 20%.DPL ozljeda manje od 20% a psihičko oboljenje ne podliježe njihovoj reviziji.Zanima me kad mogu opet podnijeti zahtjev za pogoršanje po ptsp,dal se konačnost računa od PLP
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija