Jump to content

Tsubasa

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Za domovnicu trebaš otići u Zagreb ali tek nakon 3 mjeseca. To je period koji obično treba proći da uđeš u registar. Tako sam i ja, zvao svake 2 sedmice ali tek nakon 3 mjeseca bio upisan. Obično je to period koji svi moraju čekati
  2. Izvini, a kako da saznam jesam li upisan u knjige? Nazovem to ministarstvo? Hvala
  3. Hvala, sretno i tebi. Želim ti pozitivnu odluku i da bude uskoro
  4. Podigao rješenje. Dobio Hrvatsko drzavljanstvo. Proces kompetan od pokretanja do rješenja trajao godinu, malo više. Od aprila 21 do sad. Može li mi neko objasniti šta sad? Kako izvaditi pasoš? U ambasadi čovjek kaže treba malo vremna dok to uđe u sistem. Koliko to traje?
  5. Hvala na savjetu. Danas su oni zvali i rekli da je stiglo rješenje, al nisu rekli kakvo pozitivno ili negativno (nisam ni pitao). Idem u četvrtak pa ću saznati.
  6. Pozdrav svima,evo prošlo je već 5 mjeseci od razgovora u Bjelovaru gdje su mi rekli daću najvjerovatnije dobiti drzavljanstvo. Međutim,još ništa... Kakva su iskustva ovih što su dobili drzavljanstvo,koliko ste čekali nakon tog finalnog ragovora?
  7. . Ovim putem Vas izvješćujemo da ćete o donesenoj odluci biti obaviješteni putem Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Banja Luci, prema mjestu podnošenja zahtjeva, radi uručenja. Ima li smisla da kontaktiram konzulat sad?
  8. Pozdrav, nakon jedne godine i jedne dopune dokumentacije stigla mi je obavijest da "osobno pristupim u policijsku upravu Bjelovar kako bi upotpunili zahtjev na način da se izjasnite o svim činjenicama i okolnostima za donošenje rješenja o primitku u hrvatsko državljanstvo" Da li je neko imao ovakav zahtjev, ne znam otkud uopste Bjelovar. Zahtjev podnesen u konzulatu u BL. Ako neko ima iskustvo ovakvo nek napiše. I da li je ovo dobar ili loš znak u konačnici? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija