Jump to content

Space01

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Eto moglo je tako i u prvom postu Jednostavno razumljivo svima 😊 Jedino ti kažeš 10 god a borbena kaže da je već u zastari jer je zadnje datirano 2015 Puno hvala
  2. Pa gledajte onako laički ako sam ja tu išta shvatio Zastara je nastupila a ja ne mogu završiti taj problem nego čekati da oni učine nešto što bi ju pobilo i onda u čemu je poanta te zastare? Zastara je tu i taj dug po toj logici više ne postoji (valjda je to smisao zastare) Ako nije tako onda je to što sam naveo Mrtvo slovo na papiru postoji tu tek reda radi da bi se ja kao utopljenik lovio za slamku a znamo koliko to pomaže. Možda griješim alimeni to tako izgleda
  3. Znači ta zastara je samo mrtvo slovo na papiru?
  4. U čemu je onda smisao zastare ? Mislim ako ja ne mogu poduzeti ništa dok ne dođemo do suda a kad tamo dođemo onda zastara više ne vrijedi?
  5. Sad sam zbunjen. Niste li gore napisali da ako nešto poduzmu kod suda ruši zastaru?
  6. Za sada nisu ništa. Kako ja sada mogu to skinuti sa dnevnog reda s obzirom da se očito radi o zastari?
  7. Dobio sam očitovanje od Eos matrixa sa originalnim dokumentima Dug je 02.03.2014 sa rokom otplate ODMAH! To je izjava o otkazu kreditne kartice. Te obavijest o prijenosu potraživanja od eosa datiran 04.12.2015. Iz toga se nigdje ne vidi dospijeće plaćanja?
  8. Ok hvala! To nisam znao za zvanje Sad sam u nedoumici Kako uspostaviti kontakt ako oni ne odgovaraju na email a ja ih iz spomenutih razloga ne želim zvat jer kad im kažem da i ja njih snimam poklope slušalicu?
  9. Ako sam dobro shvatio oni nisu dužni ništa objasniti niti odgovoriti e mailom da bih ja imao dokaz toga Ali predlažu da ih nazovem i onda snimaju razgovore, snimke kojih mi nisu dužni dati ,a ja njih nemam pravo snimati. I moram im dati sve svoje detalje? Zar je to zakonski stvarno tako?
  10. Iz dokumentacije koju posjedujete. Vezano uz to jedino što posjedujem je dokument Poziv za suradnju od 11.12. 2017 u kojem stoji objašnjenje o cesiji između njih i Rba datirano 23.11.2015 Nigdje datuma dospijeća plaćanja?
  11. A što je onda potrebno da bi bio nevažeći?
  12. Danas su se očitovali Poštovani, kako bismo bili u mogućnosti odgovoriti na Vaš upit, molimo Vas da ispunite obrazac koji se nalazi u nastavku ovoga e-maila. Privolu možete dati slanjem e-mail poruke na adresu x odgovorom na ovu poruku ili usmenim putem pozivom na broj y. Uvjete i način ostvarenja prava u pogledu obrade Vaših osobnih podataka možete pronaći u Politici privatnosti koja se nalazi na našoj web stranici. U nastavku Vam dostavljamo tekst privole. Dužnik ___________________, OIB: _________________, daje društvu EOS Matrix d.o.o. privolu za obradu svojih kontakt podataka u svrhu podmirenja dugovanja br. 4-019-63150029258: Broj telefona: _______________________________________________________________ Broj mobitela: ______________________________________________________________ E-mail adresa: ______________________________________________________________ Adresa za primanje pošte: _____________________________________________________ Ako to ispunim automatski priznajem dug?
  13. Poslao sam eos matrix email pa čekam da se očituju! Ako oni i pokrenu neku ovrhu kako ću ja znati za to s obzirom da ne živim u hr? Kako ide postupak? I što mi je činiti ako do toga dođe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija