Jump to content

Sb955bs

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Sb955bs objavio

  1. Provjeravao sam dalje.. kažu u firmi da bi u taj izračun išla plaća dok sam bio pripravnik, plaća tj dodatak koji je mentor imao zbog mene pa čak i prijevoz na posak te ti troškovi koji su bili za ispite. dal je to u redu da čak cijelu plaću za vrijeme stažiranja vraćaš iako si radio? Ok za te troškove koji su za ispite i školski instruktor dok te obuči za ispite.
  2. Piseo poslovima koje treba radnik obavljati te po potrebi obavljagi i druge poslove prema zahtijevu poslodavca. . Tj to je po ugovoru cl.2
  3. Što znači da će se računi vjerojatno morati platiti ma koliki bili?
  4. Da ali to u ugovoru nije navedeno. Ima samo to što piše pod člankom 4
  5. Pozdrav! Nadovezao bih se na ovu temu. Također sam završio školu za strojovođu i zaposlio se. Na razgovoru za posao (prvo je pripravništvo) nitko nije spominjao plaćanje u slucaju prekida ugovora. Kad smo došli potpisati ugovore pojavilo se to u govoru da u slučaju otkazivanja ugovora moramo vratiti sredstva. Ugovor je potpisan na 10 god. Prije potpisivanja sam pitao koliko bi to trebalo biti ali još nisu znali ili nisu htijeli reci istinu pa je rečeno, a negdje 10-15 tkn. Iduća grupa koja je došla ima točno navedenu cifru 75 tkn. Mene zanima mogu li me teretiti za abnormalnu veliku cifru samo za pripravništvo u slučaju da dam otkaz?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija