Jump to content

Vladimir 4_4

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vladimir 4_4 objavio

  1. Pozdrav ljudi, interesuje me zna li neko Želio bih da vas upitam pravilima oko ukidanja ili smanjenja zabrane za Schengen zonu, to jeste imam izrečenu zabranu u Švedskoj na 3godine a samim tim djevojka i dijete mi tamo žive i posjeduju švedske papire - pasoš. Da li postoji način da se ukine ili smanji zabrana na osnovu clanova porodice i djeteta i na koji način je najbolje? Da li advokat u Švedskoj u saradnji sa nasom ambasadom ili? Živjeli🖐️
  2. E zdravo ljudi, imam zabranu na 3godine za Schengen, trenutno sam u Izraelu i trebam ici za Srbiju u subotu, imam let za Kipar i nakon nekolika sata iz Kipra za Beograd, znate li oce li mi praviti problem na Kipru iako nije u Schengen a samo sam u tranzitu, zadrzavam se na aerodrom 3h max i ne izlazim nidje sa aerodroma???
  3. Pa nemam trenutno taj papir da ti posaljem da vidis, nijesam nidje vidio da pise u vezi zabrane ili bilo sto, pise da nijesam kriv i da troskove sudjenja snosi drzava, ostavio sam otiske i sva procedura sto ide, ali nijesam uspio da vidim stari pasos da li ima u njemu neki znak.. Vec sam izvadio drugi pasos pa sad ne znam da li se smijem uputiti na hrvatsku granicu ili kod madjara da pitam u vezi toga?
  4. Ljudi pozdrav. Imao sam prekoracenje i lazne pecate u pasosu nakon sto me je kontrolisala madjarska policija na bački brijeg i nakon toga zadrzavanje od 1dana u pritvor, uzimanje otisaka, fotografisanje, davanje izjave, prevodioca dobio. Nakon svega sto se desilo ppsle nekih mjesec dana mi je stiglo pismo i odluka da nijesam kriv i da ne moram snositi troskove suda i procesa Ali na sredini papira dje je odluka pise da sam dobio UKOR. Ako neko zna sta to znaci i da mi objasni da li imam zabranu posto mi je pasos oduzet na srbijanskoj granici i zadrzan na dalje istrage i kontrole? Hvala vam na odgovoru i pomoci.!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija