Jump to content

dora1711

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne mogu otvoriti ali prema nazivu znam što je to. Ova potvrda se prilaže uz godisnju prijavu poreza u Njemačkoj. Svatko tko pomaže svoje roditelje ima pravo isto navesti kao poreznu olakšicu. Sad bi porezna isto uzela u obzir, uplate moraju biti uplacivane bankovnim transakcijama. Ne vidim u tome osobnu korist, ako nešto majci pošalje tokom godine, nije mu potrebna dozvola ostalih članova obitelji da koristi poreznu pogodnosti.
  2. Koliko okvirno traje sami postupak? Postoji li neki rok unutar kojeg mora biti zaključen postupak od strane suda?
  3. U redu i logicno s jedne strane. Hvala A ukoliko je ta pošta ne ignorirana, nego dostavljena na adresu koja nije ispravna (u Mupovoj evidenciji je evidentirana ispravna adresa, no izgleda drugačije nego da adresa nije ni provjeravana - da je bilo bi poslanu na ispravnu?) pa se samim time i nije reagiralo pravovremeno na očitovanje. Da li bi dopis na službenicu kojoj je predmet dodijeljen imao jos nekog smisla?
  4. Pozdrav, ja bih se ovdje ubacila jer je slicno, pa da ne otvaram novo.. Mozda ce biti od pomoci za lakse pretrazivanje iducim korisnicima. Naime pokrece se postupak jednostavnog stečaja. postoje 2 ovrhe, zajedno glavnice ne prelaze 20 000 U prijedlogu je navedena samo 1 (mladja), te sam pogledala sto je sa drugom buduci da je povucena iz ocevidnika. - druga je oznacena sa nemogućnost izvršenja temeljem čl.12.zpons-a. Sto se sada zapravo dogadja s tom 1.. Treba li se javiti sudu za zamolbom da se ukljuci i ta koja se trenutno ne nalazi u ocevidniku ? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija