Jump to content

EllenNi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na brzom odgovoru. Lijep pozdrav
  2. Oprostite na pitanju opet, ali što to konkretno znači za moju plaću sada? Stvarno se ne kužim ništa u to. Hvala na odgovoru
  3. Ali zbunjuje me to što ja nemam zaštićeni račun i ne želim ga. Htjela sam da mi sad na ovoj plaći uzmu tih 1500 kn ( i već koliko FINA uzima), da odblokiram račun i da to bude riješeno.
  4. Pozdrav, Ne znam dali sam pogodila temu, ali zanima me sljedeće ako mi netko može dati odgovor. Moj dug od Optime preuzela je Svea Ekonomi. I ok zvali su me kako se možemo dogovoriti, ja sam pristala plaćati dug i ostalo je još oko 1500 kn. Kako sam pretprošli mjesec skoro cijeli bila na bolovanju, nisam naravno dobila punu plaću, preskočila sam taj mjesec to platiti i dogovorila se s jednom operaterkom da ću to platiti na idućoj plaći. Međutim, oni su me danima zivkali, ubijali u pojam kad ću platiti, Da bi me jedan dan nazvala ženska opet neka nova i rekla kako su oni to poslali na FINU. Ok reko ako ste poslali nema problema (jer sam već pukla od njihovog maltretiranja svaki dan po nekoliko puta) blokirajte račun ja ću kad sjedne plaća otići u Finu i zatražiti da vam to puste i dobro riješili smo problem i žena je rekla dobro. Ali tu nije završilo. Opet su me zvali neznam ni ja koliko puta, da bi me danas nazvali i rekli kako su oni tražili od mog poslodavca da to plati i on je pristao. E tu sam pukla. Ok vjerojatno imaju to pravo tražiti, ali zašto ako sam rekla da se jednostavno naplate i da to riješimo više. I zanima me, kako to ide? Dali njima poslodavac isplati tih 1500 kn, a meni ostatak plaće meni na račun koji je već blokiran i to je to? Ili će tražiti još i još i još i nikad kraja? Ispričavam se na dugom postu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija