Jump to content

Hipokrit

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Prije svega moram se zahvaliti ekipi na forumu za savjete prilikom pisanja prigovora. Prvotna kazna od 3000 kn i oduzimanje vozačke 30 dana smanjena na 1500 kuna (1000, odnosno 2/3 ako platim u roku 15 dana). Prekoračenje brzine od 40 km/h u naselju. temu sam otvorio iz razloga - preko e-Predmeta sam vidio presudu. Moje je pitanje što sada dalje? Presuda se šalje i u policiju koja će mi onda dostaviti uputu o plaćanju ovih 1500 kuna ili koja je procedura? Još jednom hvala svima!
  2. Tako je, krečenje i čišćenje će si naplatiti iz pologa. Ostaje još neka razlika koja bi trebala ići meni, ali umjesto da idu meni, želi da mu još nadodam za navedena oštećenja. Dio sam i platio iz "dobre volje" jer iskreno želim ih se otarasiti i da svatko ide svojim putem, ali ako nastavi inzistirati na daljnjem plaćanju poručit ću da slobodno podigne tužbu i dokazuje moju krivnju za oštećenja, a ne da je došlo do njih redovitom uporabom.
  3. prije svega, hvala Vam na odgovorima. Nisu navedena nikakva oštećenja, jer nisu ni bila tada, ne znam da li je najmodavac fotografirao stan prije iznajmljivanja, vjerojatno je. Oštećenja su nastala redovnom uporabom, apsolutno nikakve namjere nije bilo. Govorim kao laik naravno, ali zar nije suludo očekivati da stan bude u 100% istom stanju, odnosno njegov inventar nakon tri godine koliko je trajao ugovor? Jedna od stavki ugovora je plaćanje usluga čišćenja i krečenja i/ili ostalih radova i to su paušalni iznosi i to je u redu, s njima sam se složio prilikom ugovoranja...
  4. Ako pod primopredajni zapisnik mislite na popis inventara/stvari u stanu, onda da, potpisan od obje strane.
  5. Poštovani, Najmoprimac sam koji je izašao iz stana, potpisan i ovjeren kod javnog bilježnika ugovor prije 3 godine, gdje kaže da sve štete nastale na stanu i imovini popisanoj prilikom ugovoranja snosim ja kao najmoprimac, i to je sve u redu, ali primjerice sada mi najmodavac prijeti tužbama jer ne želim platiti čitav set stola i 4 stolice radi dvije stare stolice koje nisu upotrebljive, isto tako i trosjed koji je od umjetne kože, taj skaj se poderao, ali trosjed kao takav je funkcionalan, odnosno nije razvaljen, a tereti me se da plaćam potpuno novi. Nažalost mogućnost dogovora ne postoji s najmodavcem. Bio bih zahvalan za svaki savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija