Jump to content

Severina100

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pretpostavlja da bi to bi značilo da odvjetnik mora istražiti kolika su njegova primanja. Koliko taj postupak otprilike košta?
  2. Zar ne bi vrijednost kuće porasla ako ima uredan prilaz? (Trenutno je prilaz preko terena moje mame). Odvjetnica je rekla da bi u slučaju podjele trebalo zvati sudskog vještaka da napravi procjenu.
  3. Suprug radi u Sloveniji i ne znam točan iznos njegovih primanja. Kako doći do tog iznosa i koliko to, barem otprilike, košta? On se, osim što radi u firmi, bavi različitim poslovima, ulaganjima u kriptovalute i slično? Ulazi li i tako (neredovito) zarađen novac u njegova primanja?
  4. Molim vas za pravni savjet. Radi se o podjeli imovine. Dogradili smo obiteljsku kuću koja pripada mojoj mami, kao i prilaz do kuće (tako da ja kuću ne mogu prodati). Moj suprug trenutno ne želi rješavati podjelu. Hoću li biti u lošijoj poziciji oko podjele u slučaju da mama umre (ja sam nasljednik)?
  5. Ako se alimentacija određuje prema prosječnim potrebama djeteta - plaća li istu alimentaciju direktor banke i radnik u pekari?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija