Jump to content

yagoda

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Još jednom hvala, puno ste mi pomogli.
  2. Dakle bez obzira na poziv suda (za mjesec i pola je ročište) možemo odraditi to sporazumno? Ako sam dobio poziv za sud moguće je i da snosim troškove?
  3. Hvala Vam na odgovoru. Nisam ni razmišljao o raskidu, ali sam dobio poziv za sud (sudsku nagodbu). Iskreno, ima tu jako puno raznih situacija zbog kojih bi bilo lakše da se raskine ugovor i prekinu bilo kakvi kontakti. Ima li kakve razlike ako se radi sporazumno ili sudskim putem? Jer ako sam već dobio poziv za sud, pretpostavljam da je najlakše tako to obaviti?
  4. Pozdrav, imam pitanje vezano uz ugovor o doživotnom uzdržavanju i raskidu istog. Na ugovoru su navedeni otac i majka kao primatelji uzdržavanja, a ja kao davatelj. Također su navedene nekretnine po česticama koja ulaze u ugovor. Otac je umro prije mnogo godina i temeljem ugovora 1/2 vlasništva je pripalo meni i upisano je u zemljišnoknjižni odjel. Majka je još uvijek živa ali zbog loših odnosa samnom želi raskid ugovora kako bi mogla sa nekom drugom osobom napraviti novi ugovor. Moje pitanje glasi, da li onih 1/2 vlasništva koje sam dobio temeljem ugovora nakon smrti oca ostaje meni ili se poništava zajedno sa raskidom ugovora? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija