Jump to content

nebesko plava

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. ..Moja mama je prodala svoj suvlasnički dio kuće...Međutim danas je dobila uplatnice za komunalnu naknadu za taj suvlasnički dio što je prodala...Zanima me dali mora platiti te račune ili ....
  2. Mislim da nemaju hrv.drzavljanstvo,jedino američko ...Al nema veze ..Znači njegovo prijetnja sa tužbom nema pravne osnove,,tj.nemoze ništa ni mojoj mami ni njezinoj sestri ako svaka proda svoj suvlasnički dio bez njega?
  3. Moja mama ,njen brat i njena sestra su su suvlasnici kuće ,dvorišta,pašnjaka,oranice.. Našli smo kupca koji je pristao na cijenu,ali mamin brat živi u Americi i god.ih vuče za nos da će poslati punomoć za prodaju njegovog dijela..Zadnje obećanje je bilo prije 2 tjedna ,kao javni bilježnik u Americi treba samo ovo pa ono..Pa treba tu punomoć poslati na Američki sud da oni kao nemam pojma šta Al dobro.. Prijeti da ako prodamo bez njega da će nas tužiti itd. Mene samo zanima šta Američki sud ima sa nekretninom u Hrvatskoj i da li moja mama i njena sestra mogu prodati svoj suvlasnički dio bez njega ?
  4. Da li to znaci da ako se odreknemo naknadno pronađene imovine Ne plaćamo nista.
  5. Tko placa pokretanje postupka za naknadno pronađenu imovinu( Sta se sve mora platiti i tko to mora platiti..da li samo onaj tko je pokrenuo postupak ili svi koji smo dobili pozive za ostavinsku raspravu za naknadno pronađenu imovinu).
  6. Znaci ovdje gdje zivim su me krivo informirali..Zasto neznam ali dobro..znaci i mama i brat i ja možemo se odreci svega ( iako su meni ovdje rekli da ja ne mogu a njih dvoje mogu) ..
  7. Znaci nema veze sto sam ja postala nasljednica u prvoj ostavinskoj nakon smrti mog oca ( njegov tekući račun u banci i priključak električne energije) mogu se slobodno odreci naknadno pronađene imovine..Jer meni je rečeno kao da se nemogu odreci posto sam nasljednica ( njegov tekući račun u banci i priključak električne energije ) kao da s tim postajem automatska nasljednica svega sto naknadno se pronađe ..
  8. Navodno je postupak pokrenula moja sestrična koja je nasljednica svoga oca (navodno je njen djed digao kredite i založio svoje suvlasnicke dijelove ,koje je naslijedio njen otac,pa sad ona).To znaci da mi nemamo nikakve dugove jer dug glasi u vlasnickom listu na njenog djeda ,a ne na mog pokojnog oca..(njen djed i moj pokojni otac su rodena braca).Na tom vlasnickom listu ima vise suvlasnika ( svi su u rodu ,braca i sestre)i ima vise zk uložaka znaci vise imovine..Znaci da se mi ( brat .mama i ja ) možemo odreci svi suvlasnickih dijelova koje pripadaju mom pokojnom ocu ..Na jednom zk ulosku 4 suvlasnika a na drugom 4 a na trećem zk ulosku 9 suvlasnika ( na svakom vlasnickom listu moj pokojni otac ima suvlasnicki dio..3 vlasnica lista )..
  9. 2011 mi je umro otac..ostavinska je bila 2012 pozvani mama ,brat i ja kao nasljednici..Iza oca ostale pokretnine:racuni u banci i priključak električne energije..Mama i brat prihvaćaju svoje nasljedne dijelove te ih meni ustupaju i ja ih prihvaćam..Znaci ja sam postala nasljednicom gore navedene pokretnine..Nakon 10 godina od te ostavinske dobivamo ponovo pozive na novu ostavinsku iza mog pokojnog oca ( navodno zbog naknadno pronađene imovine ) .. Mene zanima da li se mi možemo odreci te imovine. . Da li se ja mogu odreci iako sam u prvoj ostavinskoj nasljednica pokretnina ( tekući račun i priključak električne energije )
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija