Jump to content

Ivana 35

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

117 pregleda profila
  1. Poštovani, dali ima netko voljan pomoći da riješim svoj problem u vezi razvoda braka, u braku sam bila 10 godina u njemu su rođeno 2 djece, sada bih trebala te sve papire nositi na sud s neznam kome da se obratim? Ima tu i ostalih problema zato očekujem neku iskrenu osobu voljni saslušati moj problem i pokušati ga riješiti. Zahvaljujem.
  2. Još nismo službeno razvedeni,bili smo u centru,još trebam predati dokumente na sud. Zato sam odlučila na ovaj način zamoliti vas za savijet, jer sam u puno stvari izmanipulirana sa njegove strane.Novac je završio kod njega,ja nisam nikad imala uvid u financije.Djecu je okreno protiv mene, sad imam bar nekakav kontakt sa njima,ali je to daleko od toga kakvi su bili prije,sad su povučeniji i distancirani prema meni ,jer sam ja za puno toga optužena od strane njega.
  3. Trebam pomoć komplicirani slučaj. U braku sam bila 10 godina,u njemu je rođeno 2 djece. U tih 10 godina sam bila doma,kućanica i brinula se za maloljetnu djecu.Dali imam pravo na kakvu isplatu za to razdoblje od strane bivšeg muža.Dobila sam nasljedstvo iza pokojnog oca,što me je prisilno da dam njemu.Kad sam se zaposlia, godinu dana cijela koja plaća se je dizala i išla k njemu u ruke.Ubrzo nakon toga me je prisilno da nađem drugi posao tako da nisam bila u mogućnosti viđati djecu. Bila sam prisiljena živjeti u podstanarstvu,a djeca ostaju živjeti sa njim i njegovom mamom.U tom razdoblju dok sam bila odvojena od djece prisilio me da dajem 2,700 alimentacije, nemam nikakvog traga o tome niti dokaza. U međuvremenu on kupuje stan koji upisuje kao vlasništvo svoje mame.Tesko mi je i neznam kome da se obratim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija