Jump to content

to35

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nećete vjerovati čak su i napisali potvrdu i za krivi kućni broj a ne tamo za što smo prijavili. Pa smo išli ponovno da isprave ali opet su oni po svojem napisali kako njima paše naravno u korist okrivljenika. Znači ne razumijem na netko napiše potvrdu i promaši kućni broj i kamere. Napiše potvrdu za kamere koje uopće nismo prijavili 🤣. Da bi stvar bila bolja kamera se nalazi točno na ogradi kod ulaza u dvorište ako se razumijete mogu vam slike poslati. Stoji na visini od cca 4 metra točno okrenuta na našu kuću i ulaz oni kazu da nema kaznenog djela. A na drzavnom odvjetništvu je proglašen krivim to je sad nepravomoćno još uvijek. I prijavljen je u drzavnom odvjetništvo za mlade koje je tajno i u izvidima Tamo je prijavljen zbog provociranja i uznemiravanja. Odnosno prijavila ga je Kukuljevićeva nakon razgovora sa djecom Nije mi nikako jasno da to okretanje kamere ne može spadati pod uznemiravanje jer je na 2 suda prijavljen bez obzira što ona ne snima ili snima.
  2. Malo sam dosadan već i sam sebi.. Dobili smo potvrdu gdje je skroz krivo napisan događaj na krivom kućnom broju za koji mi uopće nismo prijavili. Poslikao sam tu potvrdu i drugi dan tražili izmjenu oni su opet napisali dijelom točno dijelom ne. Pretpostavka očita ne prvi puta da se štiti okrivljenik. I što je zanimljivo 2 puta smo zvali policiju jednom ujutro drugi puta navečer. Policijski službenici koji su bili popodne vidi se naravno po priči da su od okrivljenika tu potvrdu od popodne koja je krivo napisana nju smo dobili , a od policijskih službenika koji su ujutro bili oni su bili ok svaka čast napravili sve kako treba i njihovu potvrdu teško nam daju stalno odgađaju to je čisti dokaz da se manipulira da se štiti okrivljenik. Dobili smo za isti događaj i istu prijavu prije potvrdu za policiju koja je došla popodne nego ona koja je ujutro. Mene sad zanima dali je krivo pisanje potvrde namjerno ili ne namjerno nije bitno KAZNENO DJELO ? Posjedujem slike, video dan, noć sve da se nije radilo o tome kućnom broju.
  3. Pozdrav Imamo slučaj gdje možemo na sve moguće načine dokazati da policijska postaja štiti okrivljenika gdje je najbolje prijaviti policijsku postaju za to i da će netko reagirati ? hvala
  4. Pozdrav Susjed s kojim mama vodi spor zbog prijetnji. Državno odvjetništvo ga je nepravomoćno optužilo krivim. U međuvremenu prije nego što ga je državno odvjetništvo optužilo prijavljen je i zbog djece jer se ponašao nenormalno kad su bili vani, išli cestom itd.. Da ne duljim sad ima dva gradilišta preko puta nas i postavio je točno preko puta nas rotirajuću kameru i stavio da gleda u naše dvorište. Ne znam dali na snima ili je skriven taj dio, ali opet smatram da je to provokacija i zastrašivanje i ako ne snima pogotovo zbog djece. Prijavljen je policiji ujutro koja je izašla na teren poslikala i rekla da će obaviti razgovor s njim, da dođemo po izvješće sutra. U evo do sad prošlo je već 12 sati on jednostavno ne reagira na to i kamera dalje stoji. Zvali smo opet policiju i rekli su da ga imamo zbog toga prijaviti koliko god puta hoćemo da je to naše pravo. Zanima me koliko puta bi ga trebalo prijaviti da netko nešto pokrene, a iskreno misli da ima vezu u policiji kod nas i da ga netko jaaako dobro štiti. Posjedujem slike i video čisti dokaz da je kamera okrenuta na naše dvorište a to je i potvrdila policija ujutro. Pitanje na koje načine je moguće stati na kraj tome ? evo neke slike kako to izgleda slikano je iz kuće Hvala svima na pomoći
  5. Jesam dva puta. Dobio je mjeru zabrane prilaska od 5 metara i zabranu direktnog i nedireknog kontakta. Dali se te kamere sto su okrenute može koristiti za kršenje mjera? Kamera nije direktno okrenuta na naše dvorište nego gleda kao ispred njegovoga, cestu ali ta kamera ima kut gledanja bez obzira što ona ne gleda na dvorište. A sigurno nije slučajno često mi izađemo vam evo i on ide van, mi u auto on ide autom. Čisti dokaz da nas prati na kamerama.
  6. Evo imam ja slučaj koji je fascinantan i još će se gospodin izvući kako je krenulo. Sve je počelo sa davanjem broja telefona susjedovoj strini koju su ona i muž prodavali. Susjed je na to bio jako ljut jer je kao to on mislio kupiti. Mama mu je rekla neka nazove strinca i neka to riješi on nije htio nego je nastavio sa prijetnjama. I provociranjem. Do jednog dana kad je došao u naše dvorište i počeo vrijeđati i prijetiti. Tad je nazvana policija i drugi dan predana audio snimka vrijeđanja snimljenog poziva ali ne od toga dana kad je zvana policija. Na osnovu tog snimka je policija poslala prijavu na državno odvjetništvo. I sad se mi evo već 3 godine natežemo.....Naši svjedoci, njihovi svjedoci koji naravno sve lažu, a on i dalje provocira na sve načine gdje da ne možeš tužiti. Npr parkira aute točno gdje tvoji stoje preko put tebe da ga gledaš, stane na cesti, u dvorištu i bulji u tebe naravno nikome nije lako kad te netko pogledom prati, stavi kamere preko puta koje dijelom mogu snimati tvoje dvorište. I kad kažeš policiji kaže da da to nije kršenje mjera i da ga se ne može tužiti za to. Pitanje kako stati na kraj sa takvim susjedom ?
  7. Pozdrav Susjed je sa mojom mamom na drzavnom odvjetništvu. Nije još proglašen krivim ali ima mjeru zabrane prilaska od 5 metara. Kupio je dva zemljišta ispred naše kuće s namjerom da nas okruži i provocira da svih strana. Prijavljen je zbog prijetnji smrću i vrijeđanja za što postoji snimka razgovora i predana je državnom odvjetništvu. I sad se vučemo po sudu svjedoci naši, njegovi ( koji su svi lagali) ali ima nešto što ne muči preko puta je postavio dvije kamere koje uopće ne gledaju u njegovo dvorište i nego na ulicu i te kamere snimaju naše dvorište i sve okolo samo ne ono što trebaju. Inače ima debelu vezu u policiji pa smo m jednom i rekli za te kamere oni kažu da to nije u njihovoj nadležnosti. Slao sam mail u agenciju za zaštitu podataka sa slikama evo već mjesec dana nitko nije ni odgovorio kome da se obratim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija