Jump to content

Ana Marija.7

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Aha ok. Hvala puno na odgovoru. Smirili ste me svakako i ja se nadam da se neće više ništa događati.
  2. Hvala Vam na odgovoru. Ništa mi nije rečeno i ja se nadam da neće biti ništa od toga nego samo meni osobno upozorenje i nauka za dalje. Isto tako zar nisu dužni reći mi da će me tužiti,kazniti i slično? Mislim kakva je inače praksa? Ili oni to podmuklo odrade?
  3. Poštovani, hvala na odgovoru. Smirili ste me. Savjet za sve. Nemojte krasti. Ukrasti je lako i ukrasti može svako. Ali bili kažnjavani ili ne, osjećaj je najgori. Muka u želucu i nemir u duši. To je ono najgore. Bolje da sam platila kaznu na licu mjesta i nikome ništa. Ovako me prati loš osjećaj i sve mislim doći će mi na adresu kazna ili socijalna. Užas. A opet kad bi oni slali socijalnu za sve to bi bilo extra za ovu državu.Znam nažalost jednu obitelj koja je dno dna a imaju troje djece i nikad ali NIKAD im socijalna nije došla na adresu a bolje da ne pišem kako žive i šta rade.
  4. I koja je razlika ako me u trgovini uhvate i ako izadjem van pa me vrate? Predmet je svakako ukraden ne? Smatra se da je predmet otudjen ukoliko se izadje van? Jer ja sad vraćam film bila sam izašla pa me zaštitarka vratila. Kad ste spomenuli otudjenje toga sam se sjetila. Hvala puno na odgovoru. Skroz sam vam sebe i dalje. Žao mi je da je to strašno.
  5. A samo da Vas pitam u slučaju da kradja prelazi 1000kn, šta se onda dešava? Npr.da su me snimili da sam ranije ukrala i sad me nahvatali sa ovih 320kn a uredno sam sve vratila i ispričala se 5-6 puta.
  6. Poštovani, desila se situacija da sam ukrala (sam Bog zna zašto) neku bočicu od 320kn u dm-u i to pored svog djeteta od 3,5 godine. Zaštitarka me vidjela i odmah uvela u prostoriju sa strane gdje sam ja to sve uredno vratila i ispričala se 5-6 puta i rekla da mi je stvarno žao i da se to neće ponoviti. Ona je bila ljuta te je pozvala policiju. Uzeli su mi podatke i ništa nisu rekli. Ja sam i njima rekla da mi je žao pogotovo jer je dijete bilo samnom i njima ponovila da se neće više događati. Šefica dm-a je rekla "gospodjo pa za ovakve stvari se zove socijalna služba,što vam to treba". Medjutim nije rekla da će zvati za mene osobno socijalnu nego sam imala osjećaj da mi je prijetila. Policija ništa na to nije rekla, izgledali su kao da su umorni od svega je su taj dan već par puta bili u dm-u zbog kradje. Uglavnom mene zanima šta će se dalje događati? Da li će dm poslati tužbu ili će mi policija poslati kaznu? Već sam jednom bila ukrala iz dm-a ali davno,prije pola godine otprilike ali to sve zajedno ne prelazi 1000kn . Hvala na odgovoru.
  7. Poštovani, desila se situacija da sam ukrala (sam Bog zna zašto) neku bočicu od 320kn u dm-u i to pored svog djeteta od 3,5 godine. Zaštitarka me vidjela i odmah uvela u prostoriju sa strane gdje sam ja to sve uredno vratila i ispričala se 5-6 puta i rekla da mi je stvarno žao i da se to neće ponoviti. Ona je bila ljuta te je pozvala policiju. Uzeli su mi podatke i ništa nisu rekli. Ja sam i njima rekla da mi je žao pogotovo jer je dijete bilo samnom i njima ponovila da se neće više događati. Šefica dm-a je rekla "gospodjo pa za ovakve stvari se zove socijalna služba,što vam to treba". Medjutim nije rekla da će zvati za mene osobno socijalnu nego sam imala osjećaj da mi je prijetila. Policija ništa na to nije rekla, izgledali su kao da su umorni od svega je su taj dan već par puta bili u dm-u zbog kradje. Uglavnom mene zanima šta će se dalje događati? Da li će dm poslati tužbu ili će mi policija poslati kaznu? Već sam jednom bila ukrala iz dm-a ali davno,prije pola godine otprilike ali to sve zajedno ne prelazi 1000kn . Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija