Jump to content

Pile1708

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja sam imao kredit u Zabi oko 7100€ iz 2016. Godine. U 7. Mjesecu 2018 su prodali B2 kapitalu kojima sam se ja javio tek prije 3 dana. S kamatom i sve ostalo je dug narastao ma 9960€. Nazvao sam ih i rekao da zelim u zivo docu razgovarati s njima u svojoj situaciji te smo dogovorili sastanak. Tamo je bila njihova klasicna prica da ukoliko jednokratno uplatim oprastaju 30%, a ukoliko na rate onda da je postotak manji. Ja sam im rekao da zelim jednokratno ali nema sanse da uplatim 9960-30% nego da je mom maksimum 5300€ koje im mogu odmah uplatiti sto je neki 48% oprosta duga. Rekli su mi se javiti telefonaki i nakon sat vremena me zovu i kazu da je nagodba prihvacena i da mailom mi salju podatke za uplatu. Iako sad imam osjecaj i da sam 4500 ponudio da bi pristali🙄
  2. Hvala puno na odgovoru🙂 Ja sam valjda i jedan od rijetkih koji je imao pozitivno iskustvo sa B2 Kapitalom🙂
  3. U redu, hvala na odgovoru, isto tako sam cuo i od nekoliko sluzbenika u banci. Mogu li molim te dobiti jos komentar na ovu situaciju: Pozdrav, odselio sam se u Njemacku prije 7 godina i prije par dana slucajno na Fini saznam da mi je racun kojeg sam tada ostavio na pozitivnoj nuli blokiran u visini od 266€ te daljnjim uvidom dodemo do zakljucka da je zbog ugovora o dopunskomzdravstvenom osiguranju. Odmah sam podmirio trosak i dan poslije zatvorio taj racun. Zanima me jesam li zbog toga na crnoj listi ili na crnu listu idu samo onikoji ne placaju redovno kredite?
  4. Postovani, ukoliko je Zagrebacka banka prodala moj kredit agenciji za naplatu, dali se onda brisem s crne liste 3 godine od datuma prodaje moga kredita?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija