Jump to content

zadar1962

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani Prof vi doista sve objasnite na najbolji način, tako bi mogli i djelatnici mirovinskog ali očito nemaju živaca za objašnjavanje ljudima. Doveden sam u zabludu (mislio sam da imam pravo na isplatu i drugog stupa) upravo zbog razgovora s njima. Hvala još jednom na izračunu mirovine i svim odgovorima.
  2. Nažalost koliko vidim na forumu doista nema ništa od 2 stupa.
  3. Poštovani samo da se javim jutros sam dobio rješenje, iznos je kako je poštovani Prof izračunao. Samo što su mi rekli da zaboravim na sve što sam imao u 2 stupu, to mi neće biti isplaćeno. Pogledati ću po forumu da li je netko imao takav slučaj i zašto ne isplaćuju iznos iz 2 stupa.
  4. Poštovani Ledena_kiša, hvala i vama na odgovoru, sutra krećem rješavati. Lp
  5. Poštovani Prof, Hvala na iscrpnom odgovoru, to znači da sam trebao biti u mirovini prije par dana, ali još nisam primio bilo kakvo rješenje, znate li koliko se otprilike čeka na rješenje. Hvala na tablici, kad sam upisao status dragovoljca i ustrojbeni čin nažalost nije bilo nikakvih promjena, to znači da to ne mijenja iznos moje mirovine. Hvala još jednom.
  6. Rođen sam u 2 mj 1962, plaća mi je od 1997 do 2003 bila između 57900 i 88200 kn godišnje, prema mirovinskom.
  7. Koliko sam shvatio iz odgovora ovdje na forumu mogao bih u mirovinu 1419 dana prije 65 godine a to je 47,3 mjeseci odnosno 3,94 godine prije, to znači sa 61,06 godina, onda proizlazi da mi je Mirovinski trebao poslati odgovor jer uskoro bih trebao u mirovinu.?
  8. Poštovani, rođen sam u 2 mjesecu 1962 godine, imam 22 godine i 4 mjeseca staža, imam 1419 dana borbenog sektora i status dragovoljca, sada sam nezaposlen. Kada mogu ići u braniteljsku mirovinu i kolika bi mi bila. Predao sam zahtjev u Mirovinski ali nisam još dobio odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija