Jump to content

gaginjo

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

227 pregleda profila
  1. gaginjo

    Droga

    Zanima me jedna stvar. Jedan decko je bio kod svog prijatelja na kavi i kod sebe imao tri paketica droge speed. Nakon sto je izasao iz njegovog stana to je prodao a nakon par dana zavrsio na policiji. Dali taj dečko kod kojeg je ovaj bio na kavi ima nekakve veze sa tim samo zato sto je ovaj to imao u djepu dok je kod njega bio na kavi
  2. Hvala na odgovoru mene za pravo muci mogu li to na policiji okarakterizirat kao pokzsaj kradje to sto sam rekao da su moje torbe .?
  3. Jucer sam jos jednu stvar zaboravio pitat. Poznanica koju sam spomenuo ranuje da je napravila to nedjelo je rekla policiji da mene ne pozna dobro da smo se sreli u ducanu kao sto je i bilo. Pitali su je tko je taj covjek koji je bio sa strane i rekao da te ne napadaju. Ona je rekla poznanik ali mu neznam ime i prezime. Sada me samo zanima ako je slucaj vec prijavljen ma DO i ona je priznala krivicu dali ce ic preko kamera utvrdjivat tko sam ja? Mislim ako ne postoji nikakva odgovornost sa moje strane nebi trebali. Ali neznam dali im trebam kao svjedok. Opet ako je ona sve priznala zena mi kaze da me nemaju zbog cega potrazivat. Ni kao svjedoka jos manje okrivljenog posto nema nikakvog krivicnog djela sa moje strane. Jos bi me samo to zanimalo hvala. Mislim vjerovatno suvisno pitanje al eto strasljiv sam malo po prirodi. Pa puno pitam. Znam da se nemam zbog cega brinut ali eto isao sam do te poznanice jer me to sve mucilo pa mi je tako rekla da su samo pitali dali se znamo. Pa sam pimislio mozda me trebaju ili pitaju ovako
  4. Hvala . bar su mi btige nestale. Inace nisam sklon takvim medjelima pa me malo proganjalo
  5. Samo jos jedno pitanje. U vezi ovih torbi koje sam ranije spomenuo. Ja sam rekao da su moje a poslije sam otisao pitat zenu jesu li njene ona je rekla da nisu i ja sam htjeo njima ic javit da nisu nase ali zena mi je rekla da najbolje odemo kuci da se u to ne mjesamo. Pomislio sam da me nebi mozda optuzili da sam torbe htjeo uzet znajuci da nisu moje posto se nisam vratio. Kao sto sam rekao ranije torbe su njoj toj poznanici pripisali. Malo sam dosadan al to me jako mucilo. Puno vam hvala sada mi je lakse .
  6. Hvala na odgovorima. Malo sam bio u strahu da nebi zavrsio kao neki saucesnik a ni kriv ni duzan.
  7. Ona je bila na policiji i prijavili su je za razbojnicku kradju na drzavno odvjetnistvo. Prioisali su joj i te torbe. Znaci ako je prijavljeno slucaj je zavrsen?
  8. Jis samo jedno pitanje. Dok su je zastitar i djelatnica napadali da pokaze torbu djecjih kolica dijete je pocelo plakat i ja sam im rekao nemojtr tako djete je malo u kolicima. Dali bi to znacilo da sam je stitio u kradji? Oni na to nista nisu rekli. I dalje su nastavili po svom a ja sam ostao gledat sa strane. Cak sam pomislio da policija ce mozda ic gledat kamere da utvrdi moj identitet jer je ona rekla da me zna iz vidjenja kada je zavrsila na policiji.
  9. Zanima me jedna stvar. Nasao sam se u ducanu kada je jedna poznanica uhvacena u kradji. Bila je sa bebom u djecjim kolicima. Zaustavio ju je zastitar rekao joj da pokaze sta ima u kolicima sto je ona odbila. Na kraju svega uz prijetnju zastitaru je napustila trgovinu. Kada je otisla pojavila se djelatnica ducana i rekla da su dve toebe ostavljene kod info pulta sa stvarima iz ducana i rekla zastitaru da su digurno njene. Kada sam to cuo ja sam rekao da je jedna torba moja zato sto moj zena ima obicaj pustit torbu kod info pulta ako ima nesto izvana. Uzeo sam torbu stavio u nju mlijeko koje sam kupio. Onda mi je torbu uzela djelatnica i rekla da ce ic provjerit na kamere cija je to torba. Ja dam cekao a kako je dugo nije bilo rekao sam zastitaru koji je cuvao torbu da idem pitat svoju zenu dal je njena jer sam vidjeo da me ceka ispred na parkingu. Rekla je da nije njena i ozisli smo kuci. Dali ja sada mogu odgovarat jer sam rekao da je torba moja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija