Jump to content

kucica123

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Račun je poslije smrt gospođe. Stan u trenutku smrti nije bio upisan u gruntovnici. U međuvremenu je uknjižen. Muž nije stigao prenijeti. Odjednom dobili smo račune prepisane na njega. Predstavnik stanara je prenio račune na mog muža uslijed čega jedan koji glasi na majku nije plaćen.
  2. Poštovani, zanima me je li ok po pitanju zaštite osobnih podataka da predstavnik stanara prepiše pričuvu s pokojne majke mog muža na mog muža? Može li nas on onda i zastupati pred sudom ako jel zatreba? Mogu li onda i ja ako vidim da je potrebno prepisati komunalnu naknadu na ime novog vlasnika ako vidim da računi godinama dolaze na osobu koja više vlasnik nije? Uslijed manevra ostao je jedan račun za pričuvu na ime pokojne majke neplaćen. Dok nas predstavnik poziva na plaćanje pričuve mi ne znamo kako platiti račun koji glasi na nekoga na koga više ništa ne glasi.
  3. I da li u slučaju njegove smrti naslijeđuju i njegov sin i parnerica ili samo njegov sin?
  4. Pitanje za prijatelja. S partnericom je u vezi 10 godina. On je od majke, koja je umrla za vrijeme trajanja te veze, naslijedio stan. Ima li partnerica pravo na pola stana koji je naslijedio od majke? Majka je prije smrti živjela kod prijateljeve sestre i ona je o njoj brinula.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija