Jump to content

StanLu

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je StanLu objavio

  1. Poštovani,

    hvala na odgovoru. Molim Vas još samo odgovor na ovu situaciju. Najmoprimac parkira vozilo bez obzira na oznaku privatan posjed i višeputna upozorenja mailom da ne parkira vozilo. Zatim se iza njega parkira drugo vozilo i spriječi mogući izlazak njegovog vozila. Što on može napraviti ili može li vlasnik tog posjeda odgovarati za sprječavanje izlaska njegovog vozila?

    Nažalost razgovori s njim nisu ništa pomogli.

     

    LP

  2. Poštovani,

    s najmoprimcem imam ugovor o najmu stana. U stan se jedino može ući kroz ograđeno dvorište od tog stana. Međutim to ograđeno dvorište (teren) nije nikad riješeno u zemljišnoknjižnim odjelima te vlasnici terena dvorišta nisu nikako povezani s najmodavcem stana i vlasništvom stana (kuće) što je jedini dio ugovora o najmu. 

    Može li najmodavac stana u dvorište staviti dobermana i tako onemogućiti najmodavcu ulaz u stan te zaključati ulaz u dvorište i staviti oznaku oštar pas na ulazu.

  3. Poštovani,

    moj najmoprimac parkira na privatnom posjedu nasuprot iznajmljenog stana. Kako smo ušli u loše odnose vrijeme je da ga se riješim.

    Opcija 1:

    Prvo ću ograditi prostor za ulaz na parking i označiti ga da je to privatni posjed. Ako skloni lanac i ponovo parkira onda bih iza njega parkirao auto od prijatelja koji se ne bi micao do daljnjega.

    Opcija 2:

    Ne bih označio i ogradio ulaz na posjed ali bih parkirao auto od prijatelja nakon što on parkira vozilo i tako onemogućio izlazak njegovog vozila

    Što mi predlažete?

    Napomena - u ugovoru o najmu stana nema opcije o parkingu već smo usmeno rekli da može parkirati i što je najbolje taj posjed je u vlasništvu sestre a ne od moje žene koja je najmodavac stana.

    Mogu li imati bilo kakvih posljedica ako najmoprimac kontaktira policiju jer nije u mogućnosti izaći iz posjeda?

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija