Jump to content

Trutko

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno. Ovo što znamo ćemo svakako rješavati. Čim se problem riješi, obavijestit ću i ovdje na forumu. Ako će se ikad itko naći u sličnoj situaciji, možda će mu moje iskustvo biti od pomoći. Još se jednom zahvaljujem i svako dobro želim.
  2. Zahvaljujem se na opširnim informacijama. Jasnije mi je koji su sljedeći koraci. Mislite li pod vjerovnike koje treba isplatiti ovo što je vidljivo kao dug na porezno knjigovodstvenoj kartici ili se ovdje ne nalaze svi vjerovnici? Ne znam otkuda uopće krenuti, kako saznati koji su uopće vjerovnici u pitanju i koje je sve vjerovnike potrebno isplatiti... A što se tiče poslovnih knjiga i dokumentacije... Knjigovodstveni servis koji je sve to vodio je "propao" i zatvorio, a gdje je kompletna dokumentacija zaista ne znam. Uglavnom, vidim da smo u velikim problemima.
  3. U pravu ste! Majka je osnivačica društva, tata je bio direktor i 5 dana nakon njegove smrti unesene su promjene podataka, proglašena je likvidnost i majka je upisana kao likvidator.
  4. Hvala Vam na javljanju. Javim se svakako...
  5. Pozdrav svim članovima. Molim Vas za informacije, ako je netko imao slična iskustva. Situacija je komplicirana, ali sigurno postoji neko rješenje. Naime, na moju majku je prije više od 15godina otvoren j.d.o.o. Pokojni tata je vodio sve papire i bio upućen u apsolutno sve što je u vezi toga trebalo znati. Mama i ja na žalost ne znamo o tome ništa. Majka je već nekoliko godina umirovljenica. Slučajno sam naletio preko e-građani i e-porezna da je firma u likvidaciji. Od kad, ne zna se. Ono što sam vidio na Pkk je da je u 12/2014.g. postojao dug od 0,02kn za davanja prema državi. Na kraju svake sljedeće godine je dug od cca 11 000kn. Trenutno stanje duga je 1 500eur. S obzirom da mi zaista ne znamo ništa o tome, a htio bih da se to riješi, što je prvo što moram učiniti i kome i gdje se obratiti? Ja sam osobno mislio da je tata tu firmu zatvorio, ali sam ostao šokiran kad sam slučajno naišao na info da je j.d.o.o. u likvidaciji. Kako da zatvorimo firmu u vezi koje nemamo niti jedan službeni dokument? Ne postoji nikakav teret na imovini, tj na nekretnini. Pretpostavljam da pomisao na bilo kakve pokušaje zastare pada u vodu jer firma nije zatvorena ... Molim Vas za pomoć za daljnje korake.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija