Jump to content

Amarylis

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Najava je bila svima!! Svima koji iz MHB primanju naknade, trajna prava obiteljske invalidnine i sve ostele! Razlog je zato što se niti lipa, sad recimo cent nije povisivalo od 2001god!osobno mislim da ovo šta su sad najavili nema veze sa tim pravima ili ćemo opet dobiti jedno veliko... Ništa!! Bitno da nam najavljuju i ružno za reći... Lažu!!
  2. Zahvaljujem se na odgovoru, na žalost nisam gledala Sabor nemam živaca za to vjerujte mi!! Nekako sa godinama čovjeku se zbilja zgadi sve!! Ako se zgrazao nad iznosom i povećanju, a onda neće biti očekivano woooow iznos!! Biće malo, tek da kazu da su nešto dali... U svakom slučaju, zahvaljujem Vam se na odgovoru... Lp
  3. To nema veze sa pravim obitelji poginulih branitelja i obiteljskim invalidninama...
  4. Pa osobno mislim da obi koji vode udruge ne rade ništa ionako!! Ali to je bila dužnost drzave, a ne zapostaviti tako dugo, a sad zavlačiti naslovima i opet. Se stvara klima u narodu da mi stradalnici ležimo na novcima!! Previše priče, malo djela čini mi se..
  5. Ma mene osobno su zanimale obiteljske invalidnine! Obiteljima poginulih, niti one nisu išle od 2001god niti centa gore! Koliko sam vidjela nešto da se povećavaju sad trenutno 100%nim.invalidnima nešto tako Ukratko puno priče, a još nikakav konkretan potez.. Budu čitali, čitali i do izbora ništa garant!
  6. Jesi možda pratio Sabor jel bilo uopće govora o invalidninu?? Na čula sma da ustavri ništa od toga za ovu i iduću godinu... Ne znam samo nas bez veze imaju! A ja se ponadala čudu 😁😁
  7. Da na žalost sve se veže na te izbore... Ali daj Bože da nam bude barem trećina vraćena koliko je do sad trebala porasti.... Godine su prošle, a cenzus rastali, tako da nam ostaje čekati... I naravno nadati se naj povoljnijem!
  8. Hvala vam.... A da i meni više to ide na izbornu!! Mislim da će to tek od 1.1 zaživiti!!
  9. Stvani punih 140%🙄🙄mislim, odlično stvarno.... Hvala na odgovoru!! Ovi je i više nego dobra vijest.... Hvala ❤️
  10. Potegnuli se pitanje invalidnina(povećanje) koje nisu rastle od 2011god!Zanima me, dali neko zna koliko bi moglo biti povećanje, obiteljskih invalidnina?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija